Novi horor toliko brutalan da ga u Novom Pazaru mogu gledati samo stariji od 18 godina

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Film “Terrifier 3” koji je nedavno počeo da se prikazuje u bioskopima širom Srbije, postao je prvo ostvarenje za koje se karte u Kulturnom centru Novog Pazara mogu dobiti isključivo uz ličnu kartu.

Reč je o serijalu producenta i reditelja Damijena Leonea, u čijem je središtu zastrašujući klovn Art, serijski ubica koji na najsurovije i najkrvavije načine ubija svoje žrtve.
To je takođe i jedan od najuspešnijih nezavisnih horor hitova u poslednjih nekoliko godina, a drugi deo tog filma inkasirao je više od 15 miliona dolara u bioskopima širom sveta, uprkos tome što je njegov budžet iznosio samo 250.000 dolara, piše Euronews Srbija.
Da je reč o filmu koji nije za svakoga, dokaz je i to da su prisutni na premijeri u Londonu na ulasku u salu dobijali kese, u slučaju da im pozli, a događaj je pre kraja napustilo jedanaestoro ljudi.
Pored toga, u Francuskoj, koja ima vrlo liberalan odnos prema filmovima, postao je prvi film sa “18+” oznakom posle dvadeset godina.
Međutim, za mnoge ljubitelje žanra, to samo može biti dokaz da je reč o ostvarenju koje se “ne propušta”, pa je i dvadesetak dečaka i devojčica u Novom Pazaru kupilo karte da ga pogleda. Za to su saznali njihovi roditelji, koji su odmah kontaktirali Kulturni centar i insistirali da se ulaz na projekcije zabrani maloletnicima.
Glumica Lejla Pluncević iz Novog Pazara smatra da je reč o ispravnom potezu roditelja i Kulturnog centra.
Treba biti pažljiv i birati kakve filmove će deca gledati. Mislim da je potez Kulturnog centra Novog Pazara dobar je zato što pokazuju odgovornost prema mlađoj populaciji i naravno prema sebi kao instituciji. Nisam upoznata sa detaljnim sadržajem ovog filma, ali sam videla neke scene koje apsolutno nisu prikladne za decu“, kaže Pluncević za Euronews Srbija.
Iz Kulturnog centra Novog Pazara potvrdili su za Euronews Srbija da će sva deca koja su kupila karte moći da dobiju novac nazad.
Izvor:021.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex