Beskompromisni Stand up Semira Gicića još jednom u Novom Pazaru – Sav prihod ugroženima od zemljotresa u Turskoj i Siriji

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Beskompromisni Stand up Semira Gicića biće još jednom izveden u Novom Pazaru, u ponedeljak, 27. feburara u 20h na sceni Kulturnog centra.

Sav prihod od prodatih ulaznica biće preusmeren ugroženima od zemljotresa u Turskoj i Siriji, u dogovoru Kulturnog centra Novi Pazar i Semira Gicića.

Ovaj Stand up je u Novom Pazaru pet puta rasprodao salu Kulturnog centra, te će ovo biti poslednje izvođenje. Ukoliko interesovanje bude veliko, biće otvoren još jedan termin, te će se tako stvoriti mogućnost za većim prihodom za žrtve zemljotresa.

Beskompromisni Stand-up je monokomedija koju izvodi glumac i dramaturg Semir Gicić. Tema ove monokomedije je „ Male stvari koje nas vežu“, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima mali čovek svakodnevno živi.

U njegovim nastupima nema psovki, politickih tema, muško-ženskih odnosa, viceva,  jeftinih metafora, pevanja, igranja i drugog badava trošenja vremena. Samo sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim.   Semir je autor popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i mnogih drugih.

Ova komedija se bliži stotom izvođenju, a punila je više puta sale u Beogradu, Podgorici, Sarajevu, Zagrebu, Novom Sadu, Kruševcu, Nišu, Kragujevcu, Tuzli, Kraljevu,  te je igrana u mnogim gradovima i mestima širom bivše Jugoslavije.

Do kraja sezone, Beskompromisni Stand up odigraće se u još mnogo gradova, neki od njih su:
25.2. Kruševac – Kruševačko pozorište ;
27.2. Novi Pazar – Kulturni centar (HUMANITARNO – Sav prihod će ići žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji) ;
3.3. Podgorica – KIC Budo Tomović ;
8.3. Beograd – Akademija 28 ;
10.3. Požarevac – Centar za kulturu ;
16.3. Novi Sad – Sala Nis-a ;
18.3. Subotica – Dečje pozorište ;
19.3. Kraljevo – Dom vojske ;
20.3. Skoplje – Salon 19,19 ;
21.3. Niš – Narodno pozorište ;
6.4. Zagreb – Scena Vidra ;
18.4. Bar – Kulturni Centar ;
19.4. Tivat – Centar za kulturu ;
24.4. Prijepolje – Dom kulture ;
25.4. Nova Varoš – Dom kulture ;
27.4. Banja Luka – Teatar DIS

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.