O nama

Sadržaj

Sandzaklive.rs uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Portal svojim tekstovima ukazuje na aktuelne probleme u različitim oblastima, s ciljem pozitivnih društvenih promjena, ali prije svega afirmira pozitivne vrijednosti, ljude i događaje koji doprinose stvaranju zdrave i pozitivne atmosfere u društvu.

Sadržaj portala se od nastanka do danas konstantno povećavao i napredovao.  Danas se na Sandzaklive portalu objavi veliki broj vijesti dnevno.

Sandzaklive.rs je vjerovatno jedini nezavisni internet medij u Sandžaku iza kojeg ne stoji nijedna politička opcija, nevladina organizacija ili marketinška agencija, pa je sadržaj našeg portala i zbog toga najprivlačniji našim čitateljima.

Posjećenost

Prema podacima Google Analyticsa na mjesečnom nivou, naš portal ima i preko 1.300.000 posjeta što ga čini najposjećeniji portalom u Sandžaku. Sandzaklive.rs ima i android aplikaciju sa preko 4000 preuzimanja.

Oglašavanje

Sandzaklive.rs, osim što je najposjećeniji internet medij u Sandzaku, zasigurno je i najuspješniji kada je u pitanju internet oglašavanje.

Dugogodišnjim ulaganjem u razvoj internet oglašavanja u Sandžaku i konstantnom inovativnošću, veliki broj domaćih klijenata je uvidio prednosti interneta kao novog i vjerovatno najefikasnijeg kanala za slanje poruka do svojih ciljnih skupina i izabrao upravo naš portal kao strateškog partnera u online marketingu.

Sandzaklive.rs na društvenim mrežama i mobilnim uređajima

Sandzaklive.rs na Facebooku ima preko 100.000 fanova, što također potvrđuje lidersku poziciju našeg portala. Sandzaklive.re na društvenim mrežama ima nekoliko stranica i grupa.

Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.