Pošalji novu vijest

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---
Dojavi vijest i postani Sandzaklive čitatelj-reporter
Svjedočili ste nekom događaju i želite podijeliti informacije, fotografije ili video? Javite nam se.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Pravila o slanju fotografija i audio/video sadržaja

Video i audio snimke, fotografije, ali i sve ostale materijale koje nam pošaljete mogu, ali i ne moraju biti objavljeni na portalu Sandzaklive.rs, kao i na društvenim mrežama ili video platformama u vlasništvu Sandzaklive.rs portala.

Slanjem fotografija, video sadržaja ili drugih materijala, Sandzaklive portalu dajete izričito dopuštenje za objavu i korištenje poslanih sadržaja, u svrhu i na način kako procijeni uredništvo Sandzaklive.rs.

Ovime također pristajete da vaše djelo, ukoliko ga pošaljete anonimno, neće biti potpisano, odnosno da na njemu nećete biti označeni kao autor. Dostavljanjem video i foto materijala pristajete da ti materijali budu objavljeni na portalu Sandzaklive.rs i drugim platformama u vlasništvu Sandzaklive portala, kao i da takva eventualna objava ne podrazumijeva automatski da će vam za to biti isplaćen honorar. Ukoliko je isplata naknade uslov za davanje dopuštenja za objavu, pošiljatelj je dužan, odmah prilikom slanja materijala, to najaviti. Pošiljatelj ujedno mora garantovati pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću da je vlasnik autorskih prava na sav sadržaj koji je poslao.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker