SPOPAO DEVOJČICU, DESETORICA GA PRETUKLA I ZAROBILA – Šok slučaj u Crnoj Gori, a iskaz osumnjičenog je tek POSEBNA PRIČA

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Okrivljeni za nedozvoljene polne radnje M.L. ispričao je u tužilaštvu da je pod dejstvom alkohola neprimereno dirao maloletnu devojčicu, nakon čega ga je desetak osoba pretuklo i zarobilo do dolaska policije.

Taj optuženi ostaje iza rešetaka, nakon što je Apelacioni sud kao neosnovanu odbacio žalbu njegovih branilaca, na rešenje da mu se produži pritvor.

U obrazloženju takve odluke, sudije citiraju i detalje iz optužnice Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, odnosno izjavu okrivljenog.

Navode da je tokom saslušanja on ispričao da je kritičnog dana bio angažovan od strane filmske ekipe “da dovede konja u vlasništvu svog komšije”, ali da je da je tokom celog dana konzumirao rakiju – oko litar i po…

Rekao je, kako piše, da je sedeo na klupi i da je u jednom trenutku pored prošla devojčica stara, “po njegovoj proceni, oko 10 godina”, nakon čega ju je obuhvatio oko pojasa, seo u krilo i neprimereno pipao.

– Tvrdeći da je bio pod dejstvom alkohola i da ne zna zašto je to uradio, navodeći da je devojčica ustala i pobegla, da je i on krenuo da beži, ali ga je ekipa, njih oko 10 , uhvatila i tukla a zatim i zadržala na licu mesta do dolaska policije – navodi se u spisima Tužilaštva, koje citiraju sudije Apelacionog suda.

Dodaje se da su i šest svedoka “na uverljiv, dosledan i detaljan način opisali svoja saznanja vezana za kritični događaj”.

Konstatuju da iz tih dokaza dovedenih u međusobnu vezu, proizilazi osnovana sumnja da je okrivljeni L. M. izvršio krivično delo stavljeno mu na teret optužnicom, a što je osnovni preduslov da bi se prema nekom odredio, a samim tim i produžio pritvor. (Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker