“HODŽA JE REKAO DA NIKAD NIJE VIDEO TAKO NEŠTO” – Dalilinu kuću čistili od CRNE MAGIJE!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Huso Mujić konačno je uspeo da stupi u kontakt sa Dejanom Dragojevićem posle nekoliko meseci bezuspešnih molbi produkciji! Ovo navodno tvrdi Mujićev komšija Damir S. iz Gornjeg Šepka, koji je otkrio da je Dejan prešao u islam i da je sa Husom stalno išao u džamiju i klanjao.

– Huso i Dejan su prethodnog vikenda imali vrlo emotivan razgovor, popričali su o svemu. Sam Huso nam je to ispričao, malo mu je lakše. Dalilin otac ga je zamolio da se više ne nervira i da se ne samopovređuje, jer time samo ugrožava svoje zdravlje. Dejan mu je rekao da prosto ne može da se kontroliše, da voli Dalilu više od života i da je za sve kriv Filip Car, koga ne može očima da vidi.

Ispričao mu je i da ne zna zbog čega je onako povredio glavu, da se tih trenutaka i ne seća. Huso mu je na to rekao da tu sigurno nisu čista posla, jer ga ni on nije prepoznao u trenucima kad se sve to dešavalo. Dejan je imao i jednu molbu za Husa, a to je da detaljno pregleda kuću jer ima ključ, da dođe ako treba i hodža i da vide da li je neko nešto ostavio i sakrio u kući – ispričao je Damir na početku.

Husu nije dugo trebalo da ispuni obećanje dato Dragojeviću, te je u ponedeljak, posle dženaze, otišao u kuću u kojoj su doskoro živeli bračni partneri, i to ne sam, već u društvu hodže, koji je vrlo poznat u tom delu Bosne.

– Došli su ovde zajedno njih dvojica, on mu je otključao i u kući su se zadržali oko pola sata. Hodža je u kući skidao sihir, od toga nema ništa gore. To je najgori oblik crne magije koji postoji. Kuća im je bila puna, hodža je rekao da to nikada nije video u svom životu. Ta osoba koja im je ušla u kuću i postavila sihir glavni je krivac za haos u njihovom braku, za sve ovo što Dejan radi sebi, ali i za Dalilin pobačaj, loše porodične odnose između Mujića i Dragojevića – završava priču Damir.

Huso nije želeo da govori o saznanjima da je kuću Dragojevića posetio hodža.

– Priču o hodži neću komentarisati, samo ću reći da sam spreman na sve kako bi se moja deca pomirila i vratila ovde u kuću – poručio je Huso za “Kurir”. (Blic, Kurir)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sjena u tami
Sjena u tami
1 godina ranije

Experimentalna nauka šta je to???€€€€€€!!!!!@

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker