Politički lideri u Pazaru: Pobeda za dobrobit građana

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Lideri i funkcioneri tri najveće političke partije u Novom Pazaru kazali su danas nakon glasanja da očekuju pobedu i pozitivne stvari za građane ovog grada.

Tako je lider SDPS i osnivač SDP Rasim Ljajić, čija je stranka na vlasti u Novom Pazaru, kazao je da bi za njegovu stranku sve ispod apsolutne pobede bilo veliko i neprijatno iznenađenje. Ljajić je rekao da očekuje da će SDP moći samostalno da formiravećinu kako bi nastavili sa realizacijom započetih projekata.

Dodao je da na republičkim izborima takođe očekuje ubedljivu pobedu jer je, kako je ocenio, u svetlu turbulentnih dešavanja na međunarodnoj sceni, ratovima u Ukrajini i Bliskom istoku, stabilnost potrebnija nego ikada do sada.

Predsednik SDA Sandžaka i nosilac liste “Čuvari Sandžaka” na lokalnim izborima u Novom Pazaru dr Sulejman Ugljanin, kazao je nakon glasanja da su ovi izbori za Sandžak najvažniji od pada režima Slobodana Miloševića. Istakao je da su mu cilj i želja da pobede oni čija će pobeda biti najkorisnija za Sandžak i sve njegove građane, a posebno za Bošnjake.

Predsednik Stranke pravde i pomirenja i nosilac liste “Ujedinjeni za pravdu”, Usame Zukorlić, rekao je da će ovi izbori dovesti do promene, za koju je ocenio da je jako važna za ozdravljenje politike na terenu. Istakao je da bi nakon političkog osveženja “neke zdravije snage mogle da preuzmu odgovornost.”

Ministar turizma i omladine Husein Memić rekao je da očekuje da je veoma važno da građani slobodno glasaju za svoje favorite, za koje smatraju da su dobro radili. Za njega lično, kako je rekao, najvažnije je to da izborni dan protekne ljudski i civilizovaano.

Nosilac liste “Evropski Novi Pazar” za gradske izbore i kandidat za gradonačelnika Nihat Biševac takođe očekuje pobedu na lokalnim i republičkim izborima koja je važna, kako je rekao, zbog svih realizovanih projekata ali i zbog onih koji tek treba da se realizuju.

Ministar bez portfelja i kandidat liste “Promena je pobeda” za gradonačelnika Novog Pazara Edin Đerlek, rekao je da očekuje suštinski zaokret i otvaranje nove stranice u svetlu ekonomskog rasta i razvoja Novog Pazara.

Infolid

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex