Biševac: Da je jedan glas ukraden, odbio bih funkciju gradonačelnika

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nosilac liste Sandžačke demokratske partije (SDP) na lokalnim izborima u Novom Pazaru Nihat Biševac kazao je danas da neće biti gradonačelnik ukoliko se utvrdi da je bar jedan glas građana ukraden.

On je na konferenciji za novinare izjavio da je protekli izborni dan bio jedan od najboljih od početka uvođenja višepartijskog sistema u Novom Pazaru.

“Baš zbog toga i bole ove optužbe i napadi koji su krenuli posle objavljivanja izbornih rezultata, a sve sa ciljem da se promeni izborna volja građana koji su nam na ovim izborima dali četvorogodišnji mandat”, kazao je Biševac.

On je dodao da Gradska izborna komisija (GIK) na 15 biračkih mesta na kojima je urađena kontrola nije pronašla nepravilnosti, ali da je bilo “pojedinih sitnih tehničkih problema”.

“Znamo da je na najvećem broju glasačkih listića, koji su bili nevažeći, bio zaokužen broj jedan ili dva, što je bilo najviše na našu štetu”, rekao je Biševac.

On smatra da su Stranka pravde i pomirenja (SPP), SDA Sandžaka i Građanski pokret Sandžaka (GPS) ušle u neprirodnu koaliciju, i da žele da poraz na izborima opravdaju nepriznavanjem istih.

“Duge su četiri godine. Mnogi od njih znaju da je ovo kraj njihove političke karijere i zato ih nije briga za ostale građane i probleme koje stvaraju. To je glavni razlog svega onog što oni rade i što šire smutnju, nesitine i laži. Hteli ne hteli oni moraju da priznaju ove izbore, koji su regularni”, naveo je Biševac.

On je najavio da će SDP sa koalicionim partnerom Srpskom naprednom strankom (SNS) ubrzo formirati vlast.

Na novinarsko pitanje da li će danas biti okupljanja pristalica te partije u Novom Pazaru, Biševac je kratko odgovorio da je pripremljen video bim za gledanje utakmice koja počinje u tri sata.

free media

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

6 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Somebody
Somebody
4 mjeseci ranije

Da nije ukraden, mnogi su definitivno kupljeni, mnogi uslovljeni radnim mjestom, interesom… Allah vas kaznio oduzimanjem vlasti amin!

Stranka Sandzaka
Stranka Sandzaka
4 mjeseci ranije

Sandze,,,nekad ponosan, hrabar,odvazan narod….a danas trcecim korakom sa RADIKALIMA u koaliciju ?
Presvuceni radikali SNS, Milosevic relikt SPS i seseljeva radikalna stranka SRS?!
Ko nece brata za brata hoce cvarkojeda za ahbaba ;- )

Sandzaklija
Sandzaklija
4 mjeseci ranije

Ala laaaaze.

Addd
Addd
4 mjeseci ranije

Jebem te u ta usta mutava, mutavko jedan nepismeni ti da bides gradonacelik i tebi da neko da glas i treci mandat legalno? Pazar jos nema toliko degena, glasove ste i ukrali i kupili..a znamo i ko je razdeljivao

Cuco
Cuco
4 mjeseci ranije

To je pravi politicar

Dijaspora
Dijaspora
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Cuco

Treba mu jos da bi uzimo pare za svoju RtvNp
700’000€ to je sila para

6
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.