MURATOVIĆ SE POVUKAO IZ KAMPANJE: “Neću se više oglašavati, otkazao sam sve TV nastupe”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nosilac liste “Za Sandžak i Dobre Bošnjane” Admir Muratović zbog tragičnog slučaja u njegovoj bližoj rodbini obznanio je da se povlači iz kampanje. On se u poruci zahvalio i Islamskoj zajednici, ali i lideru SPP Usami Zukorliću koji je uputio hatarnamu povodom smrti koja se desila u bližoj Muratovićevoj rodbini.

Post prenosimo u cijelosti:

Poštovani Bošnjaci,

Zbog iznenadne situacije kojom smo kao familija odabrani i peškešeni od Gospodara preseljenjem na ahiret naše Zare. Poštujući našu i vjersku i nacionalnu tradiciju od jučer i do kraja kampanje se više neću oglašavati kao kandidat i prvi na listi Savez za Sandžak i Dobre Bošnjane, već će taj zadatak biti emanet mojih prijatelja i saboraca.

Također, želim da Vas obavijestim da sam otkazao sve TV nastupe koji su bili planirani, jedino ću se još sutra obratiti, jednom video porukom primjerenog sadržaja u odnosu na ovaj izazov.

Moj daidža Mustafa Tatarević je meni više od daidže, više od brata. U ovom trenutku mi dopustite da mi je on i bol naše porodice najpreča. Svakako ćemo se adekvatno postaviti na izbornom danu, a neka Allah da ono što je hair za našu vjeru, naš narod i naš Sandžak.

Još jednom želim u ime cijele naše familije da se zahvalim svima koji na različite načine učestvuju u našoj boli. Imam obavezu da se posebno zahvalim i predsjedniku Mešihata muftiji Mevlud ef. Dudiću, koji je uputio hatarnamu daidži iz Abu Dabija, kao i delegaciji na čelu sa njegovim zamjenikom Rešadom Plojovićem koja je dosla na hatar.

Također, zahvalnost naše familije, daidže Mustafe i njegove porodice je i predsjedniku SPP-a, gospodinu Usami Zukorliću za hatarnamu koju je uputio.

Molim Gospodara da ih sviju obilato nagradi i da im se dobrom vrati.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

3 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Suki
Suki
1 godina ranije

Izdao amanet. Nema odziva biraca i sad navodno se povlaci zbog …..

Radnik
Radnik
1 godina ranije

Pazi da ti ne verujem.Takvi kao ti i Usama,čak i smrt svojih roditelja koriste za svoju političku promociju !!!

Bdz simpatizeri
Bdz simpatizeri
1 godina ranije

Ništa razumeo nijesam,ali nema veze.,glavu gore bihorski sokole

3
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.