Carinici nisu mogli vjerovati gdje je sakrio svoju suprugu (FOTO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kombijem je upravljao 73-godišnji švedski državljanin marokanskog porekla koji je carinicima rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu

15255 2308143 zena skrivena u komodi gp gradina 24 08 2020 ff iff

{module Oglas 1 – 2020}

Carinici su se na prelazu Gradina između Bugarske i Srbije suočili s još jednim neobičnim pokušajem ilegalnog prelaska državne granice, kada su 31-godišnju Marokanku pronašli u namjenski napravljenom bunkeru za krijumčarenje, saopštila je danas Uprava carina Srbije, prenosi Anadolu Agency (AA).

15256 2308145 muz otkriva mesto gde je sakrio zenu ff iff

Slučaj je otkriven na ulaznoj strani prelaza Gradina kada je na red za redovnu kontrolu pristigao kombi švedskih registarskih oznaka. Kombijem je upravljao 73-godišnji švedski državljanin marokanskog porekla koji je carinicima rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu.

{module Oglas 0 – 2020}

15257 2308147 migrantkinja skrivena iza skracenih fioka ff iff

Nakon pregleda kombija, u improvizovanoj komodi koju je pomenuti putnik prevozio u teretnom dijelu kombija, otkrivena je 31-godišnja Marokanka koja je tu bila sakrivena.

Da bi to uopšte bilo moguće, fioke komode su namjerno skraćene, kako bi se napravio neophodan prostor, a potom pokrivena i dušecima.

15258 2308149 komoda i duseci u teretnom delu kombija ls f

Sakrivena osoba je kod sebe imala pasoš Maroka, a, u razgovoru s putnicima, carinici su saznali da je riječ o bračnom paru čija je namjera bila da prođu kroz Srbiju na putu do Švedske.

Naime, muškarac je izjavio da je pokušao da prokrijumčari suprugu, jer nije imala vizu koja joj je potrebna za ulazak u Srbiju. (Faktor)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker