Zlatan Ibrahimović podijelio potresan događaj koji je zadesio njegovu porodicu: ”Volim vas oboje. Vi ste mi sve. Ali ja ovo ne mogu izdržati”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Slavni fudbaler otkrio je situaciju iz života kada mu ni sve pare sveta nisu mogle pomoći.

Kada pomislite na Zlatana Ibrahimovića, prva asocijacija koja vam pada na pamet je bespoštedni ratnik kako na terenu tako i van njega koji decenijama traje i odoleva izazovima.

Međutim, da je ipak i on samo čovek od krvi i mesa, otkriva sam fudbaler u svojoj autobiografiji.

Naime, kako Zlatan otkriva, njegov naslednik je imao teško zdravstveno stanje po rođenju.

– Sve je bilo novo s Maksijem, i primetili smo da puno povraća. Osim toga, nije dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto. Je li to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog i mora li baš toliko. Nazvao sam porodicu, prijatelje i svi su me tešili da nije ništa strašno, ali nisam verovao. Pokušavao sam utešiti sebe – ispričao je fudbaler o teškom trenutku kada je saznao da je njegovo dete bolesno.

Ibrahimović otkriva da je pre deteta bio “gospodin nedodirljivi”!

– Mogao sam da budem ljut i lud, mogao sam da pokažem sve moguće emocije. I sve se moglo rešiti ako si bio čvrst, istrajan, ali ovo nije bilo ni slično tome. Ovde sam bio nemoćan, jednostavno ništa nisam mogao učiniti. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali i sad se zaista primećivalo da je kost i koža. Izgledao je kao da ga život želi napustiti.

Otkriva da je bio u tolikom grču da se ni ne seća odlaska u bolnicu, samo se seća bolničkog hodnika i mirisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @helenasegerfp

– Trčao sam i pitao samo gde, gde je, na kraju su me odveli do velike sale gde je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada, kao mala ptica. Imao je cevi kroz telo i nos. Kao da su mi srce istrgli iz grudi.

– Volim vas oboje. Vi ste mi sve. Ali ja ovo ne mogu izdržati. Zovi me za sve što treba – rekao je fudbaler svojoj ženi Helen i pobegao iz sale.

Operacija je, srećom, bila uspešna.

– Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam tog događaja. To mi daje bolji pogled na život, iskreno – zaključio je Zlatan Ibrahimović, koji je je nedugo zatim dobio još jednog sina, Vinsenta.

Izvor:Repblika.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker