Cristiano Ronaldo cijeni svoju privatnost: Evo koje pravilo mora pratiti sva njegova posluga

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Fudbaler Al-Nassra Cristiano Ronaldo je poznat kao čovjek koji jako cijeni svoju privatnost, a njegova posluga mora potpisati ugovor na 70 godina tišine o tome šta se dešava u njegovoj kući.

Kao i svaka bogatija osoba, Cristiano Ronaldo ima velik broj posluge koja radi za njega. Ipak, rad za Ronalda se razlikuje od rada za bilo koju drugu poznatu i bogatu osobu.

Naime, Ronaldo zahtijeva od svakoga ko radi za njega da potpiše ugovor kojim se obavezuju na to da neće dijeliti detalje iz njegovog doma 70 godina nakon smrti poznatog fudbalera.

Kao osoba koja je igrala u Velikoj Britaniji, Ronaldo je svjestan koliko se puta desilo da posluga dijeli s medijima prljavi veš iz nečijeg doma. Čak je i kraljevska porodica u ovoj državi imala problema s tim.

S obzirom na to da je njegova reputacija u pitanju, Portugalac očigledno ne želi da rizikuje.

Kada još imamo u vidu da je Ronaldo već imao problema s tendencioznim medijima, još je jasnije zašto bi on zahtijevao od svoje posluge da potpiše ovakav ugovor.

Ronaldo je u prošlosti optuživan, bez pretjeranih dokaza, za mnoge stvari. Dosta tih optužbi, znajući da se ne radi o osnovanim sumnjama, prenosili su mediji, a čak je i jedno vrijeme u Španiji Portugalac otvoreno zaratio i prekinuo komunikaciju s novinarima.

Iako je rat stao i Ronaldo ima komunikaciju s medijima, čini se kako predano radi na tome da ništa iz njegove kuće ne procuri,prenosi Gol.hr.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex