Nađen manifest masovnog ubice iz Nemačke: ”Treba eliminisati pola sveta” (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Počinilac masovnog ubistva u Nemačkoj je bio radikalni desničar Tobijas R. iz Hanaua. Napadač je za sobom ostavio manifest ispisan na 24 stranice.

8570199175e4ec88996ed2869811480 v4 big

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Tobijas R. iza sebe je ostavio manifest na 24 stranice i nekoliko video-snimaka u kojima opisuje svoj život. Delove tog manifesta objavili su nemački mediji, a iz njega je vidljivo da je napadač bio ekstremni desničar koji je imao psihičkih problema.

Kako je za Kurijer opisao stručnjak za terorizam Peret R. Nojman, radi se o osobi koja mrzi sve strance i sve ljude koji nisu bele rase.

“Čak i kada ne spominje direktno islam, u manifestu poziva na uništavanje različitih država u Africi, na Bliskom istoku i u Aziji (koje su većinom muslimanske)”, navodi detalje manifesta Nojman.

Napadač sam za sebe kaže da je rođen 1977. godine i da je studirao poslovnu administraciju u Bajrojtu. Mrzeo je sve migrante, nezavisno od toga odakle dolaze.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Svoje postupke opravdavao je izjavama da “nauka dokazuje da su neke rase nadmoćnije od drugih”, a često je spominjao i potpunu eliminaciju nekih etničkih grupa, posebno onih u Africi, Aziji i na Bliskom istoku. U manifestu ima i popis ljudi koji moraju da budu uništeni, a radi se većinom o muslimanima.

“Ako želite da rešite problem stranih kriminalaca, ne bi trebalo da napadate spoljne neprijatelje nego da porazite unutrašnje neprijatelje. A to može biti i vaš narod”, piše u manifestu i dodaje: “Nisu svi koji danas imaju nemački pasoš čistokrvni, treba eliminisati pola populacije”.

Napadač iz Hanaua objavio je i uznemirujuću “ličnu poruku” na društvenim mrežama za koju se pretpostavlja da je nastala pre nego što je sebi oduzeo život.

Pogledajte video :

{module Oglas 2019 – U članku 0}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”da” dir=”ltr”>Killer <a href=”https://twitter.com/hashtag/TobiasRathje?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#TobiasRathje</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/Nazi?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Nazi</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/Hanau?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Hanau</a> <a href=”https://t.co/Pb8AhjtFP0″>pic.twitter.com/Pb8AhjtFP0</a></p>&mdash; Azad Berkendal (@ABerkendal) <a href=”https://twitter.com/ABerkendal/status/1230476203431211008?ref_src=twsrc%5Etfw”>February 20, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker