Dijete (2) umrlo nakon što je bilo sedam sati u automobilu, roditelji bili u kući

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Dvogodišnja djevojčica pronađena je mrtva na stražnjem sjedalu automobila u New Jerseyju. Prema navodima komsijaa, moguće je da je na vrući ljetni dan u autu bila zatvorena i duže od sedam sati. Auto je bio parkiran pred kućom u kojoj su bili njeni roditelji.
Komsije kažu da roditelji kao da nisu znali da je dijete u automobilu. Kada su policajci pokucali na njihova vrata nakon što su pronašli djevojčicu, bili su šokirani.

“Urlali su u boli i agoniji, ona se srušila a on ju je pokušavao utješiti” opisao je jedan komsija situaciju, dodajući da su bili “odlični roditelji” te da ih je vidio kako se brižno odnose prema svojim kćerima.

Drugi je komsija potvrdio da je majku, nakon što se srušila, odvezla Hitna pomoć. Mnogi stanovnici mirne predgradske ulice u kojoj se incident dogodio ne mogu doći sebi. Nije im jasno kako je došlo do nesreće. “Svi smo ponekad zaboravni, ja sam zaboravila stvari u autu, ali kako zaboraviš dijete?” zapitala se komsinica.  Iz lokalne policijske uprave su rekli da neće u javnost puštati detalje o ovom slučaju dok ne završi istraga.

Nije poznato je li djevojčica bila u auto sjedalici, je li vozilo bilo otključano ili zaključano, te tko je u kobnim satima trebao paziti na nju, prenosi NBC New York.

Organizacija “Kids and Car Safety” (Djeca i sigurnost u vozilima) navela je podatak da je u SAD-u ove godine od posljedica boravka u vrućem automobilu preminulo 22 djece. Zbog toga se nadaju da će uskoro postati obavezno u sve nove automobile ugrađivati sustave upozorenja. “Ovakve tragedije ne diskriminiraju. Najgora pogreška koju roditelj može učiniti je vjerovati da se neće dogoditi njemu” rekla je osoba iz udruge.

Izvor:Vecernji.hr

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker