JASMINKU DELOŽIRALI IZ NJEMAČKE: Tvrdi da joj je muž Jusuf oduzeo dvoje djece

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Redakciji portala Crna-Hronika javila se Jasminka Pačariz koja tvrdi da su joj djeca oduzeta od strane bivšeg vanbračnog supruga Jusufa.

Kako je prijavljeno Centru za socijalni rad Jasminka je deložirana iz Njemačke ali, bez djece. Dvoje mališana ostali su s ocem kojeg je, kako tvrdi više puta prijavila policiji za nasilje u porodici.

“Dana 06.1.2013. godine ja sam dobila naredbu od strane Njemačkih institucija da napustim državu jer sam prekršila dozvoljeni period i nisam imala dozvolu da se nalazim u njihovoj državi duže od 3 mjeseca. Naredba za napuštanje Njemačke se odnosila na subotu, dana 07.1.2023. godine. Dok sam se navedenog dana pakovala moj vanbračni suprug Jusuf B. mi je na silu oteo dvoje mlađe djece P.A. rođenu 24.11.2016. i I.B. rođenog 11.8.2022.

Istog dana me je suprug otpratio na aerodrom i ja sam se vratila u Crnu Goru. Dok sam se nalazila na aerodromu u Njemačkoj u gradu Berlinu, pokušavala sam da objasnim ljudima koji su mi pregledali putne isprave da mi je dvoje djece oteto, ali nisam uspjela da im objasnim jer ne znam da govorim njemački jezik.

Od kad sam se vratila, ja sa svojim suprugom više nemam nikakav kontakt i on se meni ne javlja na pozive. Ne znam kako su mi djeca,i ne znam kako da dođem do svoje djece jer ne mogu putovati naredni period i imam zabranu ulaska u Njemačku do daljnjeg.

Tražim da mi se pomogne da dođem do svoje djece i da mi ista budu vraćena.

Imam informaciju da se moja djeca nalaze u gradu Braulagenu (Njemačka) i da žive sa ženom po imenu Tanija porijeklom iz Ukrajine.

Napominjem da dijete I.B. ne može da živi bez mene jer je isti navikao da spava sa mnom i vezan je za mene. Supruga sam prijavljivala u Njemačkoj zbog nasilja u porodici i isti je kažnjavan zbog toga”, izjavila je Jasminka Pačariz za portal Crna-Hronika.

(CRNA HRONIKA)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker