Ukopane žrtve masakra u selu Rasno kod Sjenice

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na seoskom mezarju u Rasnu, selu koje pripada Opštini Sjenica na Pešterskoj visoravni danas u podne ukopanii su Bisera Šemović (30), njeni roditelji Fehim (64) i Šefka (60) koje je ubio Biserin bivši suprug Enedin Turković (44). U isto vreme, ali na mezarju u selu Doliće, sahranjen je Enedin Turković, koji je nakon masakra koji je počinio u kući bivše tazbine izvršio samoubistvo u selu Doliće.

jzzdtjtzut

{module Oglas 1 – 2020}

Teške telesne povrede zadobio je i Biserin rođeni brat Bekim kojeg je bivši zet nekoliko puta pucao u predelu grudnog koša i ruke, a lakše je povređeno i dvoje komšija porodice Šemović koji su pogođeni u noge. Prema informacijama do kojih smo došli niko od njih nije životno ugrožen.

Podsećanja radi, masakar u selu Rasno dogodio se u subotu oko 11 sati ujutru. Tada je Enedin automobilom došao do kuće svoje bivše supruge i počeo da puca. U dnevnoj sobi, hicima iz pištolja za koji je imao dozvolu, ubio je Biseru, Fehima i Šefku, pored ovog trostrukog ubistva, Enedin je  ranio  i bivšeg šuraka Bekima i dvoje komšija, a sve vreme u susednoj sobi bila su njegova i Biserina deca koja su čula krike, zapomaganje i pucnje, kao i Bekimova supruga, koja je prema tvrdnjama očevidaca pobegla u sobu gde su deca, kada je Enedina ugledala sa pištoljem na vratima kuće.

{module Oglas 0 – 2020}

Prema tvrdnjama prisutnih, Enedin je pre pucanja stao na  vrata od sobe, i rekao: “Šemovići, došao vam je kraj” i onda ranio šuraka, a potom ubio bivšeg tasta, suprugu i na kraju taštu.

Prema informacijama našeg portala, Bisera i Enedin su godinama živeli i radili u Berlinu, a do razvoda je došlo prošle godine, nakon sudske odluke Biseri je dodeljeno starateljstvo nad decom i to bi takođe mogao da bude jedan od razloga zašto Enedin nije mogao da podnese razvod braka.

Prema rečima meštana ovog sela, Bisera je na odmor u rodno Rasno, kod svojih roditelja, došla pre mesec dana dok je Enedin u svoje selo Doliće stigao nešto pre Bisere.. Na dan masakra Bisera i dvoje dece trebalo je da se vraćaju za Nemačku, a koji dan kasnije tamo je trebalo da otputuje i Enedin.

Prema podacima našeg portala policijskoj upravi u Sjenici, Bisera nikada nije prijavljivala svog bivšeg supruga, niti je nadležnim organima poznato da je u njihovim međusobnim odnosima nakon razvoda bilo problema.

(Nova S)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker