Usame Zukorlić objavio šta je rahmetli Muameru Zukorliću obećao nekadašnji predsjednik Crne Gore

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Otvorena i direktna podrška Stranci pravde i pomirenja na izborima u Petnjici. Niko ne može zabraniti narodu sjevernog Sandžaka da se brine o svojoj južnoj polovini.

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović je 2006. godine obećao rah. Muftiji Muameru Zukorliću, pred referendum za nezavisnost Crne Gore, da će Bošnjacima biti olakšano kretanje i djelovanje na teritoriji Sandžaka, jer je to jedan narod.

Na političke mitinge u Crnoj Gori mogu dolaziti i gosti sa strane, naročito ako neka stranka ima političku alijansu sa nekom strankom izvan Crne Gore. To je politička praksa koja se radi širom Evrope. Novi Pazar posebnu brigu vodi prema Bihoru, jer smo isti narod.

Iste godine je predsjednik DPSa Milo Đukanović u sporazumu koji je imao sa Bošnjačkom strankom, shodno dokumentu koji je objelodanio tadašnji potpredsjednik Hazbija Kalač, na kojem stoji Đukanovićev potpis stoji: “Sandžak vide kao most spajanja a ne zid razdvajanja Srbije i CG”

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Tutin Država
Tutin Država
1 godina ranije

Milović lažovi

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.