SPP najoštrije je osudila zlonamjerne napade na funkcionere Stranke Pravde i Pomirenja

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nakon odluka na izbornom Kongresu stranke, u Novom Pazaru je održana konstituirajuća sjednica Predsjedništva Stranke Pravde i Pomirenja.
Sjednici su kao gosti prisustvovali članovi Predsjedništva Stranke Pravde i Pomirenja u Crnoj Gori na čelu sa Seidom Hadžićem.

Na ovoj sjednici podijeljene su nadležnosti potpredsjednicima.
Stranka Pravde i Pomirenja najoštrije je osudila zlonamjerne napade na funkcionere Stranke Pravde i Pomirenja u ambijentu kada Opština Sjenica niže uspjehe i kada je uzor ostatku regije Sandžaka kako se izlazi iz finansijske krize u koju je ovu Opštinu dovela prethodna vlast, a koju su činile SDA i SDP kroz razna zaduživanja.

Također, članovi Predsjedništva su dali punu podršku opštinskoj vlasti u Sjenici na čelu sa predsjednikom Opštine gospodinom Munibom Mujagićem.

Predsjedništvo na svojoj sjednici je donijelo odluku da će Stranka Pravde i Pomirenja upotrijebiti sva zakonom dozvoljena sredstva kako bi se sačuvalo dostojanstvo svakog člana Stranke kao i njen kredibilitet i ugled u konačnici.
Članovi Predsjedništva su usvojili odluku o profesionalnom angažmanu Anide Skenderagić na poziciju glasnogovornice Stranke Pravde i Pomirenja.

Na sjednici je Usame Zukorlić izvijestio Predsjedništvo o pregovorima o učešću u Skupštini i Vladi Republike Srbije, te je Predsjedništvo jednoglasno podržalo predsjednika stranke u nastavku pregovora o učešću u predstojećoj Vladi Republike Srbije.
Predsjedništvo je formiralo Centralni izborni štab za predstojeće izbore za nacionalne savjete nacionalnih zajednica i iskazalo namjeru da podrži liste za bošnjačke, romske, aškalijske i izborne liste drugih nacionalnih zajednica.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Bego
Bego
1 godina ranije

Koliko ste dali para da preuzmete vlast u Sjenici , kako posijes tako znjes.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije

Napravili ste novinaru da pogine, sram vas bilo, i vi ste neki muslimani.

2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker