Oglasio se Zaim Redžepović o navodima medija da napušta SPP zajedno sa Fehratovićem i Bulićem

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Mogao bih da ćutim, ali…

– Pošto je situacija jasna i pošto je vidljivo da od naše liste niti jedna druga nema više mandata u BNV, oglašavaju se razni fitna majstori.

Raspisali se spletkaroši, kontejneri, razni portalčići jer njihova tijesna prsa ne mogu ovo da izdrže, od ljute muke vrište, pište, zavijaju, reže, lažu, jer ako se ušute, ako ostanu sami sa sobom na barem koji minut, šta tad!?
– Znaju ti ‘tekstopisci’ da će eksplodirati od jada i nepravde koju su činili i čine svakome ko nije za tu njihovu ‘banda politiku’!

– Mi iz Stranke pravde i pomirenja smo ponosni na našeg brata i lidera Usamu Zukorlića, on je krv našeg lidera muftije Muamera Zukorlića.

Pisanje medija

Onog muftije zbog kojeg je Sandžak imao krila, a mi ih i dalje tako ponosno širimo…
– Sve ove dezinformacije sa nekim ‘baba Vanga’ analizama koje negdje pročitah o ‘stanju’ u našoj kući se pišu sa namjerom da se diskredituje i omalovaži uspjeh koji Stranka pravde i pomirenja postiže i ništa drugo.

Znam da dušmane boli, boli i ne prolazi, ali neka se manu ćorava posla, neka prodišu, neka ozdrave, ja im to od srca želim.

Do tada, SPP ide sigurnim korakom, jače nego ikada sa promjenama koje su potrebne i sa novim liderom Usamom Zukorlićem koji će ovaj narod Sandžaka osloboditi loše politike, ali i porobljene svijesti, prije svega.
Znam da ti ‘kontejner portali’ ne zaslužuju da se pomenu, da to ne treba ništa demantovati, ali pošto imam vakta, evo da im uljepšam veče…

– Mi dolazimo, složno i bratski, onako kako ćemo i prihvatiti sve naše ljude koji vrijede, a nekom greškom se nalaze u drugim strankama.

Stranka pravde i pomirenja je i njihova kuća, bujrum i neka se ne mraze!
– Šta god napisali koliko god ih na to tjerali, to neće promijeniti činjenicu da mi je žao tih veselika i da se nadam njihovom brzom ozdravljenju.

Narodni poslanik i potpredsjednik SPP,

Zaim Redžepović

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker