Minut ćutanja u čast Muamera Zukorlića u Skupštini Srbije (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Poslanici Skupštine Srbije započeli su novu sednicu, a na početku su minutom ćutanja odali poštu preminulom potpredsedniku parlamenta Muameru Zukorliću.

Pre razmatranja dnevnog reda poslanici koriste svoje pravo da od nadležnih zatraže obaveštenja i obrazloženja, a potom će početi raspravu o predloženim zakonima.

Razmatraće Predlog zakona o biocidnim proizvodima, kojim se uređuju liste aktivnih supstanci, postupci na osnovu kojih se biocidni proizvodi čine dostupnim na tržištu i koriste, istraživanje i razvoj, klasifikacija, pakovanje, obeležavanje, oglašavanje i bezbednosni list biocidnog proizvoda.

Na dnevnom redu su izmene Zakona o integrisanom sprečavanju i kontroli zagađivanja životne sredine i Zakona o privrednim društvima.

Poslanici bi trebalo da potvrde Izmene Sporazuma Srbije i Norveške o poljoprivrednim proizvodima, o saradnji u zaštiti od katastrofa na Zapadnom Balkanu, kao i o uzajamnom priznavanju i zameni vozačkih dozvola Srbije i Kine.

Na dnevnom redu su i predlozi odluka o prestanku funkcije javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kuršumliji, o izboru predsednika sudova i o izboru sudije koji se prvi put bira na sudijsku funkciju.

Poslanici će odlučivati i o izboru dva člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

(Srbija danas)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Indira
Indira
2 godina ranije

Minut ćutanja ?
I gotovo ?
Pa da je obični poznanik trebali ste otići na zadnji ispraćaj a kamoli dugogodišnji kolega. Kako će voditi društvo i državu neko ko nezna ni za osnovne stvari iz kulture ponašanja.

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.