Srpski popovi ispred Dražine biste viču “ura” za Kadirova (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Čečenski vođa Ramzan Kadirov i njegove ekstremističke trupe skoro su od početka ruske invazije na Ukrajinu na ratištu, gdje se bore na strani ruske vojske. Prema dostupnim informacijama, oni trenutno ubijaju Ukrajince u Kijevu i Mariupolju.

Inače, Kadirov je već dao punu podršku odluci Vladimira Putina da “vojno intervenira“ u Ukrajini, a nedavno je dodao da Vladimir Putin i on lično nikada neće zaboraviti da Srbija, jedina uz Bjelorusiju, nije uvela sankcije Rusiji, te se posebno zahvalio Aleksandru Vučiću na “politici mira“.

Da ove riječi Ramzana Kadirova ne ostanu bez odgovora potrudili su se popovi Srpske pravoslavne crkve koji su ispred biste četničkog vođe Draže Mihailovića u Draževini zajedno s masom Ravnogoraca uzvikivali “ura“ za čečenskog lidera.

“Da ne bude da mrzimo druge narode, muslimane ili ne znam ti ni ja koga, da im pokažemo da to nije istina. Tri puta ‘ura’ za Kadirova. Može“, pitao je jedan pop, dok su ostali odmah prešli na djelo.

Pogledajte video :

(stav,ba)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
9 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sandzaklija
Sandzaklija
10 mjeseci ranije

Paganski, hemoroidni, prljavi, masni, pedersko-pedofilni, klerofasisticki,neokupani, zlocinacki lo(po) povi.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
10 mjeseci ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Vi koji ste na strani zapada i Nato pakta koji je u poslednjim decenijama pobio 55 miliona ljudi. Samo u Iraku milion civila nedužnih. Šta će zapad u Irak? Ajde u Ukraini ima 15 miliona Rusa i to je uvek bila Rusija a vi kevćete tu ko pasčad. Kolke su ljude ubili u Vijetnamu, Čileu, Libiji, Siriji, Sudanu? Svakog dana bormarduju jadni Jemen. Nama su mnogi muslimanski narodi prijateljski a neki i bratski, od Sirije, Libije Egipta, Indonezije, Tunisa, eto sada smo i sa Iranom dobri. A vi koji ste uvek na strani zapada koji je najđaurskije mesto na dunjaluku već podižete u Sarajevu spomenike papama i slavite njihove blagdane a uskoro ćete kao i munafici Albanci što u Prištini podižu katoličke katedrale.

Sandzaklija
Sandzaklija
10 mjeseci ranije

Koliko vi prdoslavci volite nas Bosnjake vidi se po genocidu u Srebrenici, Sahovicima, Hadzetu, Visegradu,Prijedoru, Zeti, Sjenici, Prijepolju ….
Vi smrde ste dobro samo sa najvecim svjetskim sljamom Iranom, Sjevernom Korejom,Rusijom, Bjelorusijom i Kinom. Kada vam ne valja zapad sto ste svi nagrnuli u EU, USA, Kanadu, Austaliju…? Sve bih vas procerao pa idite u Moskvu da radite.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
10 mjeseci ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Mi kao narod se ne možemo voleti, jja mislim da ne treba ni da se mrzimo. Ali lično ja imam mnoge dobre drugove Muslimane. Kao narod mi smo od vas pretrpeli svako zlo. Prvo, vi ste Srbi koji su prišli turskom okupatoru i izdali svoj sopstveni identitet, vekovima nas mučili, činili svaka zla u turskom ropstvu. Onda ste prišli Austrougarskoj pa zatim Hitleru dajući nebrojene SS divizije i Vermahtu i Ustašama. I na kraju ste učestvovali u razbijanju Sfrj na mig zapada kao Nato pešadija. Ti genocidi postoje samo u vašoj mašti a u Šehovoćima je bio zločin veliki ali to je zato što je to bilo normalno u tursko vreme koje tek što se završilo. Klati, razapinjali, navijati na kolac to je bilo kao dobar dan. Uostalom to su sada vaša braća Montenegrini, oba dva ste na istoj strani zla pa se sada ljubite i to prebaci njima a ne meni čiji su pretci na ovom prostoru manje više uvek živeli dobro sa vama.

Realno
Realno
10 mjeseci ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Koliko je tvoj život bedan

Sandzaklija
Sandzaklija
10 mjeseci ranije
Odgovor za  Realno

Mrs!!!

Sandzaklija
Sandzaklija
10 mjeseci ranije

Najvece zlo i mrznja i poziv na genocid potice od zlocinacke srpske crkve. Kada je pop 1995 blagosiljao zlocinacku jedinicu,, Skorpioni”da kolju Bosnjake u Srebrenicu ispade tada bolji covjek Pas negoli pop, naime Psi su lajali na popa da prestane jer su osjetili kakvo zlo sprema pop. Ima snimak na Jutjub. Ili kako pise Milovan Djilas u knjizi,, Besudna zemlja”kada je bio genocid u Sahovicima i kada su crnogorci isli od kuce do kuce da kolju a tada su jednog Bosnjaka razapeli za drvo i iz grudi mu izvadili srce koje je jos kucalo i bacili ga Psu da pojede gazdino srce, pas nije htio ni da ga omirise, jer opet je Pas bio bolji covjek nego vi! A sta ce tek vas da snadje.

Mutavko Mutavi
Mutavko Mutavi
10 mjeseci ranije

Kadirov treba da slavi svetog Savu pa će tek onda da dosegne moje visine

Sandzaklija
Sandzaklija
10 mjeseci ranije

Popovi, topovi, lopovi!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
9
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker