“TOG JUTRA SU POVEZLI MAJKU NA POSAO….” Potresna sudbina majke i dvojice sinova koji su poginuli u nesreći u Crnoj Gori

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Tuga, tišina i tama su obavili Pljevlja. Suze, jecaji, i kiša koja je rominjala izgledalo je kao i da nebo plače za tragično izgibljena tri života.

Skoro da nije bilo Pljevljaka koji nije došao do gradske kapele u Ravnima kako bi izjavili saučešće neutešnom suprugu i ocu Gojku kao i porodici Koruga povodom tragične smrti troje članova jedne porodice. Veliki broj njih se potom uputio u selo Vidre, odakle je porodica poreklom, kako bi na večni počinak ispratili Aleksandru, Nemanju i Mladena.

– Uspeli su otac i majka da ih sačuvaju od svih iskušenja koje nosi današnji život, od svih poroka. Nažalost sudbina i Bog su odlučili drugačije, sigurno ne slučajno jer Bog bira najbolje. Ne postoji ta opasnost pred kojom Aleksandra ne bi stala spremna da odbrani svoje vitezove, spremna da ih spasi. Svi bi mi voljeli da je ova bitka završena drugačije. Samo Svevišnji zna zašto je ovako odabrao.

– Pokušala je majka i ovog kobnog dana da zaštiti sinove. Pošla je sa njima verujući da im ona može biti spas od svakog zla. Nažalost Aleksandra nije mogla spasiti Nemanju i Mladena. Bog ih je pozvao prerano. Verujem da samo On u svojoj velikoj mudrosti zna zašto nas je sve ovde rastužio, zašto na ih je uzeo. Verujem da uzevši njih dvojicu i njihovu majku rajsko naselje je učinio lepšim. Nama je oduzeo svaku nadu, nas je ostavio sa pitanjem zašto? Zašto baš uze tri anđela kad im vreme nije? – rečeno je između ostalog u oproštajnom govoru.

Aleksandra se 2000. godine udala za Gojka a kada su im se rodili sinovi odlučili su da, pre petnaestak godina, se presele u Podgoricu. Dugo su bili podstanari, radeći kako bi sebi i deci obezbedili krov nad glavom. Pre par godina kupili su kuću, baš u naselju Rogami. Prošle godine su istu renovirali i opremili, priča rodbina. A onda ih je u nedelju zadesila zala kob kada je suprug i otac Gojko ostao bez cele porodice.

Aleksandra je bila zaposlena, Nemanja je upisao studije i istovremeno radio dok je Mladen bio učenik prvog razreda srednje škole.

-Tog jutra sinovi su autom povezli majku do posla, iako je bila nedelja, neradni dan, taj dan se obavljao popis. Oni su usput trebali da svrate i do pekare. Međutim, na putu nedaleko od kuće zadesi la ih je tragična sudbina.

Podsetimo, nesreća se dogodila u nedelju, u mestu Rogami, nešto posle 7.30, kada je “golf 3”, koji je prelazio preko mosta, zbog jake bujice završio u reci. Prvo je izvučeno telo ženske osobe za koju se kasnije utvrdilo da je reč o Aleksandri Korugi. Prema tvrdnjama očevidaca, ona je iskočila iz auta i pokušala da ispliva iz reke, ali nažalost nije uspela.

U akciju izvlačenja preostalih tela uključili su se i ronioci iz Bijele koji su izvukli još dva muška tela i vozilo u kojem su stradali.

(Novosti)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker