Medicinska sestra koju je napao doktor i slomio joj ruku opisala incident: ‘Bacio me na pod, djeca su vrištala… Supruga mu je došla ranije tog dana‘

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

“Hoćeš da te zadavim, čula sam u nevjerici, a sekundu kasnije me je zgrabio za vrat, stisnuo i bacio na pod. Mislila sam da sam bukvalno gotova. Djeca i majke u čekaonici su vrištale ,a njegova zena i dete su gledali.Nasrecu dva oca koja su bila u drustvu dece uspela su da ga savladaju i ja sam pobegao u ambulantu.

Ruka mi je slomljena,bolesna sam,jos ne mogu da dodjem sebi , iako je prošlo skoro četiri dana“, objašnjava za Jutarnji Brkić medicinska sestra Renata kakav je užas doživjela nakon napada svog ljutitog oca prošlog petka pred kraj radnog vremena.

Doktor je brutalno napao medicinsku sestru usred kola Hitne pomoći, ugušio je, bacio na pod… Razlog je bizaran, žena je teško povređena. Reakcije na napad pljušte

U ovom neverovatnom nasilju glavnu “ulogu” imao je mladi lekar, kome je nezadovoljstvo čekanjem izvinjenja za dete pomutilo um, što je dodatno zbunilo javnost, ali i policajce koji su izašli na lice mesta. Naime, kako kaže, gospođu Brkić šokirao je policajac koji joj je rekao da im je počinitelj rekao da mu nije žao i da će to ponoviti.

“Nisam mislio da mi se ovo ikada može desiti. Imam 35 godina iskustva, u bolnici i sa malim pacijentima na pedijatrijskoj klinici. Znam kako da se nosim sa djecom i roditeljima i nikada nisam imao nikakvih sukoba. u životu. Nisam očekivala napad, nisam ništa učinila da spriječim odbranu, nisam ni djelićem mozga mislila da će me napasti, iako je stalno vikao“, objašnjava gospođa Brkić.

“Zapravo, supruga napadača je ranije tog dana došla po izvinjenje bez djeteta. Međutim, u ambulanti je velika gužva, posebno petkom. Tog dana je bilo stotinjak malih pacijenata sa roditeljima, što znači da je do Kroz ambulantu je prošlo oko 300 ljudi o čemu svjedoči i evidencija.Ona je ušla u ordinaciju nezadovoljna što u tom trenutku nije mogla dobiti izvinjenje.

Rekao sam joj da sačeka doktora jer dijete nije ranije pregledano.Međutim, ona nije čekao i otišao.Međutim, oko 19 sati, tačno kada sam zaključao vanjska vrata, a u čekaonici je bilo još šest malih pacijenata, čuo sam da neko panično zvoni, odnosno ne pomiče se sa zvona.

Stigao sam do vrata, otvorio ih i onda je krenula kanonada zavijanja, nisam mogao da ubacim ni rijeci. Iza njega su stajali zena i dijete, ali mu to nije smetalo. Nije prestajao da vice, upao me u lice i uhvatio me za vrat i tako je sve počelo. Na sreću, spasili su me dobri ljudi”, kaže gospođa Brkić, i dalje vidno uznemirena onim što je doživjela i to od zdravstvenog radnika.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker