(FOTO) VOZAČ TUAREGA POKUŠAO U FABRIČKIM ŠUPLJINAMA AUTOMOBILA SAKRITI VIŠE OD 270.000 EURA

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Zajedničkim radom carinika i službenika MUP 28. novembra 2022. godine je na graničnom prelazu Preševo sprečen pokušaj krijumčarenja gotovo 270.000 eura, koje je jedan putnik sakrio u fabričke šupljine poda, prostor za akumulator i ispod zadnjeg sjedišta automobila stranih registarskih oznaka.

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu na izlazu iz zemlje pristigao ”VW Touareg” strane registarcije, kojim su ka Severnoj Makedoniji putovala dvojica stranih državljana piše Crna-Hronika.

Bez obzira što su rekli da nemaju ništa za prijavljivanje i da sa sobom nose dozvoljene iznose novca, automobil je izdvojen za detaljan pregled. Tom prilikom je najprije u fabričkoj šupljini poda, ispred suvozačkog sjedišta, pronađena kesa sa svežnjevima deviza.

Potom su još tri kese sa sakrivenim novcem pronađene i u prostoru za akumulator, da bi na kraju dio sakrivenog novca u različitim apoenima bio pronađen i u tapacirungu ispod klupe zadnjeg sjedišta.

Prebrojavanjem je utvrđeno da se radi o ukupno 268.000 krijumčarenih eura.

Otkriveni novac su zajedno sa 37-godišnjim vozačem i automobilom, čija je vrijednost procijenjena na oko 70.000 eura, preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker