Vlada Crne Gore saopštila da ne zatvara granice za svoje građane

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vlada Crne Gore saopštila je da ne zatvara i da nikad neće zatvoriti granice za svoje građane, objavljeno je na njenom tviter nalogu.

bg podgorica vo 261219 vps wmt.10 49 54 14.Still007

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Prethodno su pojedini mediji javili da su lekari koji upravljaju bolnicama u Crnoj Gori predložili da se zatvore sve granice osim za robu.

Većina crnogorskih graničnih prelaza je otvorena, saopšteno je na tviteru Vlad

Predstavnici Vlade su juče naredili zatvaranje graničnih prelaza za putnički saobraćaj prema BiH (Šćepan Polje – Hum, na putnom pravcu Plužine – Foča; granični prelaz Šula-Vitina, na putnom pravcu Pljevlja-Foča). 

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Naredba se odnosila i na granične prelaze ka Albaniji (Grnčar-Baškim, na putnom pravcu Plav-Skadar; Sukobin-Murićani na putnom pravcu Ulcinj-Skadar), Hrvatskoj (Kobila-Vitina, na putnom pravcu Herceg Novi – Vitina – Dubrovnik) i Srbiji (Ranče-Jabuka, na putnom pravcu Pljevlja-Prijepolje; Vuče-Godova na putnom pravcu Rožaje-Tutin).

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.