Pogledajte – More prijeti da poplavi kuće u Budvi (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na Jazu u Budvi more prijeti da poplavi nekoliko domaćinstava uslijed nevremena i jake kiše, saopšteno je iz Direktorata za vanredne situacije MUP-a.

fghtzr5tzr

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Kako su kazali, Služba zaštite i spašavanja u Budvi je crpila vodu iz nekoliko poplavljenih stambeno-poslovnih objekata i postavljala vreće s pijeskom kako bi zaštitila Stari grad od poplave.

“Na ostalim područjima je stabilno, vodostaj rijeka i Skadarskog jezera je u blagom porastu, a ni danas nije bilo ispuštanja voda iz hidroelektrana na rijeci Drim. Sistem zaštite i spašavanja je i dalje u pripravnosti i prati stanje na terenu”, dodali su iz Direktorata.

Podsjetimo, vjetar u Budvi sinoć je oštetio inventar na plaži Ričardova glava u Budvi. Veliki talasi su uništili terase, a voda je kroz vrata prodirala u Stari grad.

Pogledajte video :

{module Oglas 2019 – U članku 0}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fp.vremeplov%2Fvideos%2F804985959935630%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”357″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.