Plaže se u Crnoj Gori otvaraju u petak, ali neće sve biti kao prije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ugostiteljski objekti i plaže u Crnoj Gori biće otvoreni u petak, a istog dana ukida se i zabrana kretanja od 23 sata do pet ujutru, saopšteno je iz crnogorske Vlade.

6911565415ebaec6af1846736319367 760x419

{module Oglas 1 – 2020}

Vlasnici kafića i restorana u obavezi su da istaknu informacije o merama, zaposleni da nose maske i da najviše četiri osobe budu za stolom (osim za porodice).

Među stolovima najmanji razmak mora biti dva metra ili paravan; dezinfekcija ruku na ulazu i izlazu; bez samoposluživanja; bez stajanja i zadržavanja za šankom.

Kada je reč o plažama, prema ranijim najavama, na 16 metara kvadratnih treba bude komplet ležaljki.
{module Oglas 0 – 2020}
Insistiraće se da bude dezinfikovan mobilijar nakon što ga jedan turista bude koristio a odrediće se broj turista koji mogu doći na plažu, kako na deo na kom se nalaze ležaljke ali tako i na slobodni deo plaže.

Ranije je bilo najavljeno da će ugostiteljski objekti početi sa radom 18. maja.

„Od petka je u celoj državi dozvoljen saobraćaj putničkim i taksi vozilima (br. osoba shodno saobraćajnoj dozvoli), a od ponedeljka i unutrašnji javni putni i železnički prevoz“, saopšteno je iz Vlade.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.