Nemoj da te ubijem! Otac bolesnog deteta uperio pištolj lekaru u čelo: Drama na Kliničkom u Sarajevu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

“Ovo sam uradio i radi druge dece”

pistolj napad 815x458

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, tačnije na Pedijatrijskoj klinici danas se odvijala drama. Kako se saznaje, Denis S, roditelj bolesnog deteta, pištoljem je pretio doktoru Edi Hasanbegoviću, šefu Klinike, zahtevajući izmeštanje deteta. 

Intervenisala je policija MUP-a KS.

Denis S. se javio “Avazu” i ispričao svoju verziju priče. 

– Pola godine mi leče diete vezano za štitnu žlezdu i sve vreme govore da je to posledica puberteta. Posle pet meseci jedna doktorika kaže da sumnja da je to autoimuni hepatitis i da treba hitno raditi biopsiju jetre.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Ja to ne dozvoljavam, uzimam dete i idemo u Tursku. Gore se javljam na kliniku, rade joj pretrage, gde ustanovljuju da dete ima autoimuni hepatitis, tuberkulozu jetre – kaže na početku ispovesti Denis S.

Nakon nekoliko sedmica, dete se bolje oseća i vraćaju se u BiH.

– Vraćamo se u BiH i ovde se dete učlanjuje u udruženje, gde dobija lekove za 15 dana. Dolazim ovde i javljam se na Pedijatriju i kažem da imamo lekove za 15 dana. Oni su poslali dopis Zavodu zdravstvenog osiguranja, odakle su dobili odgovor da ne mogu nabaviti lekove. Isti odgovor je bio i iz apoteke KCUS-a. Sedeći korak je da se potpisuje izmeštanje deteta i tu nailazimo na prepreke od doktora, direktora Klinike Ede Hasanbegovića.

On to odgađa. I juče mu govorimo na konzilijumu da imamo lekove još danas, da u sredu nećemo imati. On kaže da trebaju doći neki doktori da vide može li se to nešto uraditi. A napominjem vam da su ti doktori već bili saglasni da se dete izmesti vani. Kažem ja ”Doktore, nije problem, ne morate potpisati, ali imat ćete problem” – prepričava ogorčeni roditelj bolesnog deteta.

Kaže da je doktor nakon toga izveo njegovu suprugu napolje i rekao joj da će sve biti uredu.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

– Rekao je ”vidimo se sutra”. I mi smo danas došli, a ja mu opet kažem: “Doktore, jeste li svesni da moje dete sutra nema lekove? “Kaže on: “Ja sam u 13 sati sazvao konzilijum da se odluče” i počeo je da govori da nije do njega i smejao mi se u facu. I ja onda izvadim pištolj, gasni, prislonim na njega i kažem: ”Nemoj da te ubijem sada, razumeš!”

Nisam ga udarao, nisam ništa uradio, samo sam izašao i to je to. Moje dete ode, ja sam sakupio novac od prijatelja i uzeo kartu i moje dete ide u Tursku bez saglasnosti. Ovo sam uradio i radi druge dece jer nije normalno – kaže na kraju Denis S.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.