Kosovo / Piknik u doba pandemije: Suspendovani direktor zatvora i šef specijalnih jedinica policije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vršilac dužnosti direktora zatvora visoke bezbjednosti Burim Buleshkaj i šef specijalnih jedinica Policije Kosova Amir Gërguri suspendovani su sa dužnosti, a formirana je i istražna komisija koja će istražiti slučaj Buleshkaja, prenosi InfoKosova.

piknik suspenzija 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

“Generalni direktor Kosovske popravne službe odlučio je da privremeno suspenduje v.d. direktora zatvora visoke bezbjednosti i istovremeno je osnovao istražnu komisiju o ovom pitanju”, navodi se u odgovoru Kazneno-popravne službe.

Prema pisanju portala InfoKosova, Buleshkaj i Gërguri su suspendovani sa dužnosti jer su prekršili mjere koje su propisane radi zaštite od širenja koronavirusa i koje zabranjuju učestvovanja u skupovima ili drugim aktivnostima.

{module Oglas 0 – 2020}

Portal InfoKosova navodi da je tokom druženja, za koje se sumnja da se dogodilo u subotu u selu Buroje, rodnom mjestu predsjednika u opštini Skenderaj, na fotografiji viđen Burim Buleshkaj u društvu Nazmije Thaçija, brata predsjednika Hashima Thaçija, šefa specijalnih jedinica kosovske policije Amira Gërgurija i još nekoliko ljudi, među kojima i jedna osoba sa krivičnim dosijeom, Blerim Potera.

Mediji su izvjestili da je, prije dvije godine optuženi u nekoliko slučaja, Blerim Potera ručao sa nekoliko službenika Kazneno-popravne služe, uključujući i Belushkaja.

{module Oglas 2 – 2020}

https://www.youtube.com/watch?v=Osy3nJkbu3o

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker