Dokle ide ludilo: Kantom izmeta na auto kolonu u Bijelom Polju (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Dokle ide ludilo negatora svega crnogorskog najbolje svjedoči nedavni incident iz Bijelog Polja.

Naime, u momentu dok je magistralnim putem kroz naeslje Rakonje prolazila auto kolona sa crnogorskim obilježjima, jedan “junak” je sa podvožnjaka u mjestu Rakonje prosuo kantu izmeta na automobile.

Građani Bijelog Polja od policije su tražili da pronađe junaka naoružanog oružjem koje mu savršeno pristaje.

Bjelopoljska policija preduzela je mjere i radnje iz svoje nadležnosti u odnosu na incident koji se dogodio 11. aprila oko 19 sati, kada je u mjestu Rakonje jedno lice prosulo fekalije po vozilu koje se kretalo u koloni, saopštila je Uprava policije.

“Upoznat je nadležni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama ovoga lica ne stiču elementi krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.

Policija je prikupila obavještenja u odnosu na ovaj događaj od deset lica, te se intenzivno radi na utvrđivanju identiteta lica koje je vinovnik incidenta.

Takođe, policija je proslijedila inicijativu Sudu za prekršaje u Bijelom Polju radi izdavanja naredbe za vještačenje DNK tragova sa predmeta izvršenja prekršaja koji su pronađeni i izuzeti sa lica mjesta”, navode iz policije.

Protiv dva policijska službenika koja su planom Centra bezbjednosti Bijelo Polje bili raspoređeni na poziciji nadvožnjak Rakonje, podnesen je prijedlog za pokretanje disciplinskog postupka zbog počinjene teže povrede službene dužnosti, navode iz UP.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker