BiH – Na graničnim prijelazima će biti postavljeni šatori s krevetima

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na nivou države sačinjen je plan raspodjele posebnih izolatornih šatora za smještaj osoba koje dolaze u BiH iz inostranstva, a nakon odluke Predsjedništva BiH prema kojoj će za ovu svrhu biti angažirane Oružane snage BiH.

ghdrzz6e45

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Kako nam je potvrdio savjetnik direktora Granične policije BiH Svevlad Hoffman, na GP Izačić, gdje su se već počeli postavljati šatori, predviđen je kapacitet od 100 kreveta, jednako kao i na GP Bijača.

Također, isto toliko predviđeno je na graničnim prijelazima Bosanski Brod i Bosanski Šamac, dok je na GP Bosanska Gradiška predviđen kapacitet od 200 kreveta.
{module Oglas 2019 – U članku 0}
Kada je riječ o graničnim prijelazima sa Srbijom, na GP Rača, Šepak i Vardište predviđeno je po 50 kreveta. Na GP Klobuk, graničnom prijelazu sa Crnom Gorom predviđen je kapacitet od 20 kreveta.

Ministarstvo odbrane BiH već dobija zahtjeve za pružanje pomoći civilnim organima u sprečavanju širenja koronavirusa u posebnim šatorima za smještaj osoba koje dolaze u BiH iz inostranstva.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.