Vulin odgovorio Zukorliću – Ja sam pročitao Kur’an (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
14 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Haber
Haber
1 godina ranije

…”ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva-kao da je svim ljudima život sačuvao”.(kur’an,el-maide,32 ajet)..sve što čovek govori,ima svoju težinu..za riječi ce se odgovarati…pozivati državni aparat srbije na hajku protiv svoga naroda,dici ruku na svoj narod,udarati ga i tuci, rušiti mu objekte odakle mukotrpno prehranjuje siromašni čovjek sandzaka na halal način svoju porodicu, ne uklapa se u univerzalnu,sveljudsku poruku ovog ajeta….ne svaćanje jačine uvrede drugog čovjeka,koji drži do svoje časti i časti svoga naroda,koju često zastupa zukorlic u srpskom parlamentu i srpskim medijima,kada govori o svom narodu i uglednijim njegovim pripadnicima i preuzimanje ovakvog načina ophodjenja od strane seničkih novina i njihovog urednika edina hamidovica,dovelo je do toga da je na žalost,uredniku hamidovicu oduzet život.ostalo je šestoro maloletne djece bez očevog oslonca na početku svoga života.ostalo je šest jetima da sami tumaraju kroz život.nije ovo prvina da se zbog uvrede preko novina rezultira oduzimanjem života.sa ovim se srecemo i urazvijenim demokratijama.prije par godina nekoliko novinara francuskog lista ,,charli hebdo,, ubijeno je zbog uvtedljive karikature muhameda s.a.w.s. u ovom časopisu…jače nepoštovanje gore napisanog kur’anskog ajeta od slučaja hamidovica je dogadjaj od 20.aprila.2007 godine.tad zukorlic poziva srpsku drzavu i njenu policiju da se razračuna sa grupom mladica koje naziva vehabijama.ti momci navodno spremaju njegovo ubistvo.država reaguje na njegov poziv šalje specijalne jedinice i hapsi pomenute momke.dvojice izmiču hapsenju ismail prentic i senad ramovic(becan)bježe u pešter gde ih nakon nekoliko dana policija locira na planini ninaja u blizini sela žabran.opkoljavaju rano jutrom kucu u kojoj su spavali.prentic i ramovic pruzaju otpor hapšenju.policija otvara vatru ubijaju ismaila prentica a ranjavaju senada ramovica.ismailu biva prekinut život u 28 godini.ramovic biva uhapšen i sa ostalih jedanaest ,,vehabija,,biva osudjen na 13 godina robije.ostali dobijaju preko 60 godina zatvora zajedno…ugasio se život ismailu prenticu u cvatu mladosti nije ostavio potomstvo iza sebe.utrnulo je srce roditeljima ismailovim.ugasio se život njihovom djetetu.uzalud su ga branili od bolesti i drugih nedaća u njegovom djetinstvu.taman kad je stasao odnije ga ružna riječ sa ovoga svijeta.nikad zukorlic zbog ovoga nije zatražio halaluk od njegovih roditelja..edina hamidovica je proglasi šehidom,ismaila prentica je proglasio teroristom,i ako ga ubiše srpske specijalne jedinice…evo sta casni kur’an kaze za šehide:,,i ne recite za one koji su na Allahovom putu poginuli:,,mrtvi su !,,ne,oni su živi,ali vi to ne znate.!”…po ovome ako je zukorlic u pravu edin hamidovic je živ a ismail prentic nije.a ako zukorlic nije u pravu onda je ismail prentic šehid i ziv je, a edin hamidovic nije, jer je napao čast čovjeku.čitaoci sami neka razmisle kojem ce se carstvu prikloniti…vječni Allah dz.š. će nas sigurno sve obavijestiti.

Insan
Insan
1 godina ranije
Odgovor za  Haber

Pitam se šta je vrednije čovjekov život ili čast čovjeka.?ako je čovjekov život jednom i neponovljiv.zar treba oduzeti život čovjeku zbog časti koja je promenljiva kategorija.

sara
sara
1 godina ranije
Odgovor za  Insan

Ni jedna politicka partija nije vredna jednog zivota, ni jedna pobeda na izborima nije vredna jednog zivota, nicija stolica ili fotelja u Sandzaku ili Beogradu nije vredna jednog zivota, zato zelim da se nikom, ama bas nikom ne dogodi greska kakva se dogodila Edinu Hamidovicu.

sara
sara
1 godina ranije
Odgovor za  sara

zato zelim da se nikom, ama bas nikom ne dogodi greska kakva se dogodila Edinu Hamidovicu.

Живојин
Живојин
1 godina ranije
Odgovor za  sara

Ауууууууу, па зар фотеља у том геноцидном Бограду вреди више од братских муслиманских глава?

Muhedin
Muhedin
1 godina ranije

Molim te kad lupaš ko maksim po diviziji, zaobiđi Islam i Muslimane jer o toj temi neznaš ništa i upuštat se u komentare o toj temi je obična glupost,- a kada je u pitanju Šiptar, da ti objasnim,- Šiptar je Albanski izraz (prevod) za reč Albanac,- e sad ako ti je lepše da govoriš albanskim jezikom umesto Srpskim jezikom, onda ćeraj do mile volje.

Живојин
Живојин
1 godina ranije
Odgovor za  Muhedin

Брука! Чак и Волин и Куран и албански зна боље од тебе! То ти је и он рекао на чистом босанском који ти никако да научиш! 

Pešterac
Pešterac
1 godina ranije

Bradati jarac od ulizivanja i lizanja ne zna ni šta priča ,lupeta prazna kanta.O svemu priča samo nikako da pomene svoje fondacije i bogastvo i kako je namlatio milione.Ženi i sinu funkcije a narodu praznu priču.Prevarant i lažov .

eno.ga
eno.ga
1 godina ranije
Odgovor za  Pešterac

Verovatno si pripadnik sejtanske Kasimove vojske, jer samo oni sa ovoliko mrznje prema Zukorlicu mogu ljagati nekog.
DOKAZI, SNAJKE, DOKAZI pa posle diskusija

Pešterac
Pešterac
1 godina ranije
Odgovor za  eno.ga

Je li laž da bradonja postavo ženu i sina na funkcije sns. I da su debelo place i.Je li laž da šest godina u skupštini kleveta da je u Sandzaku kriminal ,je li laz da ima bogastvo i milione.Najveci. prevarant otkad Sandzak postoji.Praznu priču gladnom narodu a sebi lova do brade.Mrš .Ja imam mozak i obraz ne treba meni ni Zukorlic i Zoranic ni ovaj ni onaj nego samo istina .Sejdo .Spp je neviđena bruka i sramota samo munafik.

Живојин
Живојин
1 godina ranije
Odgovor za  Pešterac

Je li laž da би Pešterac postavo ženu i sina и још сву ближу и даљу фамилију na funkcije sns, да му се може?
Je li laž da je u Sandzaku kriminal највећи у околини?
Сад као имаш “mozak i obraz” као пуцаш од мржње док гледаш како се војвода санџачки лагодно башкари у оном геноцидном Београду, а до мало си се клао у њега и санџачку аутоаномалију!? 

Vojvodina
Vojvodina
1 godina ranije
Odgovor za  Живојин

Ti živojne kao da požuruješ tu autonomiju.polako.i to ce da dodje na red.sad je vrijeme pomirenja.treba da se izmirimo pa da se izgrlimo i izljubimo sa vama.pa tek onda onako btatski na tanane da popričamo o autonomiji sandzaka.nadam da posle u ovako sklopljenoj ljubavi izmedju nas i vas, necete se protiviti našoj autonomiji.(aliji).ljubav je jača i od autonomije.najjača je.

Живојин
Живојин
1 godina ranije
Odgovor za  Vojvodina

Па могло би се рећи да ви и јесте сада Војвођани јер да вам се муфтија аутономно трансформисао у војводу санџачкога! Него, како сте у тој силној помиритељској љубави, Јопет аутономно, изгласали транспарентну границу српских земаља кроз своје авлије, ми не можемо да вам дамо аутономију јер се не слаже аутономна држава Црна Гора, тако да вам остаје само садашња аутоаномалија војводства санџачкога у српскоме Расу и црногорскоме Шјеверу. И ето, жив ми био аутоаномални пештерски Војвођанине.

zora
zora
1 godina ranije

zuk orlic,spominje oblast sandzak,i ako je to oblast raska,stari ras,pito bih ga odkada se ta oblast naziva sandzakom;pre dolaska turaka,ili posle odlaska turaka?drugo;sasvim je vulin u pravu sto kaze za siptare dase siptarima zovu,i na kosovu ai u albaniji.kolega siptar koji na poslu samnom radi,na pauzi pusta neku seriju iz albanije,I NIJEDNOM NECUH DASE U TOJ SERIJI NAZVASE ALBANCIMA,VEC SIPTAR.NA KOSOVU ISTO TAKO;A JENI SIPTAR,ma kome oni prodaju bele bubrege,za bubrege.dakle i ti :nazovi ih albancima,i ti stose nazivaju sandzaklijama,mislim daim nije mesto u srbiji.neka svaka ptica svome jatu ide.albanci albaniji,sandzaklije turskoj.tesko je ziveti van svoje otadzbine.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
14
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker