Počeo sa radom turistički portal ”Kofer.info” , jedinstveni portal u regionu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kofer.info je jedinstveni turistički web portal u regionu.

Kofer.info je nastao sa ciljem da obezbijedi sve informacije na jednom mjestu koje su potrebne turistima.

Na portalu ćete pronaći opise poznatih turističkih destinacija, gdje su opisane najatraktivnije turističke atrakcije, pružajući posjetiocima potpuno tačne i ažurne informacije o radnom vremenu i cjenovniku za turističke atrakcije.

Pored navedenog, na portalu Kofer.info možete pronaći i popularne plaže, vjerske objekte, šoping centre i još mnogo toga…

Svi cjenovnici za turističke atrakcije, kao i za muzeje se redovno ažuriraju, takodje i informacije o radnom vremenu atrakcija i muzeja.

Na portalu Kofer.info možete pronaći i ponude većih i odabranih turističkih agencija, kao i ponude odabranih hotela i apartmana. Pored toga, možete naći i ponude rent-a-car kuća.

Portal Kofer.info ima i vlastiti forum, gdje možete pitati neke druge članove foruma o destinacijama, ili pomoći svojim odgovorima članovima foruma kojima je potrebna.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ”Kofer – Sve o putovanjima” , facebook grupe ”Travel Centar – Volimo putovanja” i preko instagrama ”Kofer – Sve o putovanjima”

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.