“Neno je okončao Vukov krvavi pir, pa izjavio saučešće njegovoj ženi! Nju i djecu čuva policija, ne samo zbog KRVNE OSVETE”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---
Nenad Neno Kaluđerović, za koga se smatra da je ubio masovnog ubicu sa Cetinja Vuka Borilovića, posetio je njegovu porodicu i izjavio joj saučešće, tvrdi Svjetlana Đokić, novinarka podgoričkih “Vijesti” i ističe da je Borilovićeva porodica na sigurnom, da je čuva policija, ali da to nije samo zbog krvne osvete.

– Juče se pojavio podatak da je Cetinjanin Nenad Kaluđerović, za koga se veruje da je okončao krvavi pir, lično bio i izjavio saučešće Borilovićevoj porodici.

Preuranjeno je i teško govoriti da li postoji strah od krvne osvete kada je reč o najvećem zločinu u Crnoj Gori – kaže Svjetlana Đokić za Kurir.Ona je dodala da se stiče utisak da su svi u šoku i neverici.

– Ključno pitanje je da li je policija mogla da reaguje i da smanji broj žrtava.

Policija je bukvalno goloruka otišla u obračun na Borilovićem koji je bio u velikoj prednosti u odnosu na njih jer je sa brda pucao po njima.

Cetinjska policija nije bila opremljena. Bila je bez pancira i adekvatnog naoružanja – kaže novinarka podgoričkih “Vijesti”.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker