“NEMA VIŠE BATINA ZA NANU” – Potresan snimak ispred staračkog doma u Peći u kom je maltretirana starica: Ćerka je odvela majku iz ustanove (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nakon uznemirujućeg snimka iz staračkog doma u Peći na kome se vidi medicinska sestra kako maltretira staricu, sada se pojavio i emotivni snimak na kom se vidi kako ćerka odvodi majku iz doma u kom je pretrpela mučko nasilje.

Ćerka ljubi majku u glavu i sa još jednom ženskom osobom pod ruku odvode staricu do automobila.

“Nema više batina za baku”, piše u opisu snimka.

Nakon snimka, dve radnice u Domu za stare u Peći uhapšene su danas zbog sumnje da su izvršile fizičko nasilje nad starijom ženom štićenicom ovog doma, saopštila je kosovska policija neposredno nakon što je na društvenim mrežama objavljen video snimak sa ovom scenom nasilja.

Medicinska radnica sa snimka, Aurona Peljaj, prilikom iskaza u policiji, pravdala se time da je starica navodno prva nju napala. Izjavila je da je nesrećna žena imala nervni slom tog dana i da je izazvala “nemire” u prostorijama centra.

“Kada sam počela da radim, ona je već bila stanarka u kući i doktor je potvrdio da ima psihičke smetnje. Na dan kada se desio slučaj, bila je veoma agresivna i s vremena na vreme doživljavala nervne krize, o čemu smo obavestili doktora. Tog dana imali smo zadatak da im promenimo pelene nakon što je starija žena (žrtva) izvršila svoju fiziološku potrebu i zaprljala prostor rukama.

Čula sam buku u kupatilu i otišla da pogledam. Moje kolege su imale problema tamo i želela sam da pomognem. Ona me je napala i povredila mi ruku, napala me je nogom. Nisam koristila nasilje ili veliku silu osim da je sprečim da me napadne. Takođe je tog dana napala još jednog stanara.”

https://twitter.com/i/status/1587830025444855809

(Mondo)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker