EDIN ĐERLEK emotivnom objavom oprostio se od Fatiha i Harisa: ”Moja voljena braća i prijatelji”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Edin Đerlek objavio je emotivnu fotografiju na kojoj se nalazi sa Fatihom i Harisom. Obojica su prerano napustili ovaj svijet.

Bećirović Hasimov Haris ef. preselio na ahiret 25.04.2024. godine u 18:00 sati u 34. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 26.04.2024. godine, na Velikom groblju. Polazak je od porodične kuće u Selakovcu (Dubrovačka bb) u 15:30 sati

Prije par godina u saobraćajnoj nesreći stradao je Fatih Fejzović funkcioner Mladih BDZ u Tutinu i sin efendije iz Žirča Meha Fejzovića.

Nakon sto je položio posljednji ispit, na putu prema kući skliznuo je sa džipom sa puta, u kojem je bio sam, odakle je pri velikom padu udario u stablo usljed čega je preselio na bolji svijet.

Edin Đerlek na svom Fejsbuk nalogu napisao je emotivnu poruku:
”Fatih i Haris, moja voljena braća i prijatelji!
Obojicu sam ih ispratio na onaj svet.
Nakon Fatiha, danas je preselio i Haris, vest koja me je duboko potresla i zatekla.
Da mu Allah podari lepi Dženet, a porodici sabur.
Inna Lillahi wa inna ilayhi raji’un”
Facebook

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

6 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
8 dana ranije

Vid mu slike prije, sa državnom jaslama moj jado od Sandža_Kije ispade novosađanin…

Bell
Bell
10 dana ranije

A ovaj dragulj kako mu tepaju ovi lokalni javlja se iz prestonice svasta…

Knežević Zoran
Knežević Zoran
10 dana ranije
Odgovor za  Bell

Lep, normalan, pismen, obrazovan, civilizovan, čovek koji živi u duhu vremena ali, čovek se javlja iz prestonice i ne mrzi narod od koga je postao, medju kojim živi i kome pripada, što ga totalno deplasira u očima lokalnih protuva i džukela. Da je za prestonicu izabrao Ankaru ili Kartum, bio bi pravi musliman, baš onakav kakvog bi Alah želeo. Čoveče izadji iz mraka na svetlost dana, neće te sunce spržiti. Ne hodaj po mesečini, uvenućeš.

Bell
Bell
10 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

E Zorane davno sam izasao…Daleke 85,god posle zavrsene “vise politehnicke”skole na Brankovom mostu…Tako me put srecom odneo daleko uvidevsi na licnoj kozi gde polupismeni necu navoditi dobijaju “vojne cinove” uh onda ubrzo pakujem koferce i supper ovde su trazili samo moje znanje i zelim svima i tebi naravno Zorane da uspemo u zivotu samo znanjem bez kumova,jarana i td noch ein schön tag .

Knežević Zoran
Knežević Zoran
8 dana ranije
Odgovor za  Bell

Lepo što si uspeo da se snadješ u Nemačkoj i želim ti svu sreću. Meni je samo neverovatno sa svi, pretežno muslimani, mrze svakog onog mus,imana koji ne mrzi Srbe? Čim se neko ne ističe u toj mržnji on je govno i nikakav čovek? Šta smeta što se javlja iz prestonice? Pa hteli ili ne, to je naša prestonica kakva god da je? Ako nije lepa to je zbog nas, ne samo pravoslavaca nego muslimana i katolika, kao i svih ostalih. Nema propale države ako joj je narod dobar isto, kao što nema ni prosperitetne države ako je narod propao. Ovaj gospodi Djerlek, n poznajem ga lično ali, na osnovu ponašanja i onoga što govori čini mi se pametnim čovekom ali,možda baš zbog toga ne valja?

Suza mazluma
Suza mazluma
9 dana ranije

Interesuje me samo jedno.,dali su bili one kobne noći zajedno u akciji, kad su hodze i ulema iz izus-a rušili u ponoćnim satima berbernicu nedužnom čovjeku.?
Ako nijesu bili,neka je rahmet njihovoj duši,…
ako su bili zajedno te noći pod rušilačkim bajrakom,… nije dobro…,popravnog više nema,račun za tudji hak se mora gospodaru svetova položiti..pazarsko vrijeme je prohujalo.ahiretski zeman je nastupio.

6
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex