Novi Pazar -DUNP počinje sa radom 15. maja

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Državni univerzitet u Novom Pazaru, posle dvomesečne obustave rada zbog pandemije izazvane korona virusom, počeće sa radom u svojim prostorijama 15. maja, uz poštovanje preventivnih mera, najavljeno je danas sa te visokoškolske ustanove

dunp

{module Oglas 1 – 2020}

Tog dana počeće redovan rad za administrativno-tehničko osoblje i prijavljivanje studenata za aprilski ispitni rok, koji će se održati od 19. do 23. maja, dok poslednje nedelje maja sledi prijavljivanje za junski ispitni rok.

Nastavnici i saradnici će od 18. maja obavljati konsultacije sa studentima. Pojedine laboratorijske i praktične vežbe održavaće se po unapred utvrđenom rasporedu, dok će se preostala predavanja i vežbe do kraja školske godine odvijati elektronskim putem.

Detaljno obaveštenje o početku rada i svim terminima objavljeno je na sajtu Univerziteta.

{module Oglas 0 – 2020}

“Tokom vanrednog stanja nastava na daljinu održavana je redovno, kao i pripremna nastava za upis studenata. Za to vreme je završeno krečenje i uređenje prostorija i sve će biti spredmno da se vrata Državnog univerziteta otvore 15. maja”, navodi se u saopštenju.

Upis novi studenata, kao i ranijih godina, biće započet krajem juna.

“Prema predlogu kvote, koji treba da odobri Vlada Srbije, Državni univerzitet u Novom Pazaru ove godine na 20 akreditovanih studijskih programa upisaće 960 studenata, od kojih će se preko 70 odsto školovati iz budžeta”, saopštila je ova visokoobrazovna ustanova.

(Radio sto plus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.