Konkurs za 113 radnika u novopazarskim školama

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Osnovne i srednje škole u Novom Pazaru raspisale su konkurse za prijem u stalni radni odnos 113 nastavnika, administrativnih i pomoćnih radnika, saznaje radio Sto plus.

uccionica prazna

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Najviše slobodnih radnih mesta ima u OŠ “Meša Selimović” koja je raspisala konkurs za prijem na neodređeno četiri učitelja, po jednog nastavnika matematike i nemačkog, pedagoga, sekretara, ekonomiste i referenta za rad u računovodstvu, dva domara i sedam čistačica.

Osnovna škola “Ćamil Sijarić” zaposliće tri učitelja, dva nastavnika srpskog, nastavnika matematike, ekonomistu i referenta za računovodstvo, šest čistačica i domara.

U OŠ “Kalifa bin Zajed Al Nahjan” raspisan je konkurs za zapošljavanje tri učitelja, po jednog nastavnika matematike, informatike, nemačkog, srpskog i bosanskog jezika, psihologa i pomoćnog radnika, a OŠ “Vuk Karadžić” sedam učitelja i jednog nastavnika matematike.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Osnovnoj školi “Rastko Nemanjić” potrebna su četiri učitelja, nastavnik matematike, srpskog i administrativni radnik, “Dositej Obradović” pet učitelja, a “Bratstvo ” tri učitelja i po nastavnik muzičkog i nemačkog.

Konkurs za prijem po jednog učitelja, nastavnika fizičkog i srpskog i bosanskog jezika raspisala je škola u Muru, a OŠ “Jošanica” za zapošljavanje bibliotekara, nastavnika bosanskog i srpskog i bosanskog.

Dva učitelja traži OŠ “Stefan Nemanja”, “Desanka Maksimović” defektologa, “Rifat Burdžević Tršo” nastavnika srpskog, a “Jovan Jovanović Zmaj” nastavnika srpkog i bosanskog.

Kada je reč o srednjim školama, najviše otvorenih pozicija ima u Medicinskoj školi “Dva heroja” koja je raspisala konkurs za četiri nastavnika zdravstvene nege, tri diplomirana farmaceuta i dve čistačice.

Tehničkoj školi potrebni su profesor fizike, hemije, srpskog i bosanskog jezika, kao i po jedan nastavnik za elektrotehničku, mašinsku i saobraćajnu grupu predmeta i praktičnu nastavu.

Gimnazija je raspisala konkurs za prijem u stalni radni odnos profesora srpskog jezika, matematike, muzičkog i ložača, Ugostiteljko-turistička profesora istorije, a Ekonomsko-trgovinska škola čistačice.

Konkursom Muzičke škole “Stevan Mokranjac” obuhvaćeno je šest nastavnika klavira, tri nastavnika gitare, dva harmonike i jedan nastavnik violine.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Svi konkursi raspisani su 26. februara i traju osam dana.

Ministar prosvete Mladen Šarčević ranije je najavio da će prednost na ovom konkursu imati nastavnici i pomoćni radnici koji su već nekoliko godina bili na određeno angažovani na ovim radnim mestima.

N. Kočović, Radio sto plus

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker