Konkurs za 113 radnika u novopazarskim školama

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Osnovne i srednje škole u Novom Pazaru raspisale su konkurse za prijem u stalni radni odnos 113 nastavnika, administrativnih i pomoćnih radnika, saznaje radio Sto plus.

uccionica prazna

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Najviše slobodnih radnih mesta ima u OŠ “Meša Selimović” koja je raspisala konkurs za prijem na neodređeno četiri učitelja, po jednog nastavnika matematike i nemačkog, pedagoga, sekretara, ekonomiste i referenta za rad u računovodstvu, dva domara i sedam čistačica.

Osnovna škola “Ćamil Sijarić” zaposliće tri učitelja, dva nastavnika srpskog, nastavnika matematike, ekonomistu i referenta za računovodstvo, šest čistačica i domara.

U OŠ “Kalifa bin Zajed Al Nahjan” raspisan je konkurs za zapošljavanje tri učitelja, po jednog nastavnika matematike, informatike, nemačkog, srpskog i bosanskog jezika, psihologa i pomoćnog radnika, a OŠ “Vuk Karadžić” sedam učitelja i jednog nastavnika matematike.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Osnovnoj školi “Rastko Nemanjić” potrebna su četiri učitelja, nastavnik matematike, srpskog i administrativni radnik, “Dositej Obradović” pet učitelja, a “Bratstvo ” tri učitelja i po nastavnik muzičkog i nemačkog.

Konkurs za prijem po jednog učitelja, nastavnika fizičkog i srpskog i bosanskog jezika raspisala je škola u Muru, a OŠ “Jošanica” za zapošljavanje bibliotekara, nastavnika bosanskog i srpskog i bosanskog.

Dva učitelja traži OŠ “Stefan Nemanja”, “Desanka Maksimović” defektologa, “Rifat Burdžević Tršo” nastavnika srpskog, a “Jovan Jovanović Zmaj” nastavnika srpkog i bosanskog.

Kada je reč o srednjim školama, najviše otvorenih pozicija ima u Medicinskoj školi “Dva heroja” koja je raspisala konkurs za četiri nastavnika zdravstvene nege, tri diplomirana farmaceuta i dve čistačice.

Tehničkoj školi potrebni su profesor fizike, hemije, srpskog i bosanskog jezika, kao i po jedan nastavnik za elektrotehničku, mašinsku i saobraćajnu grupu predmeta i praktičnu nastavu.

Gimnazija je raspisala konkurs za prijem u stalni radni odnos profesora srpskog jezika, matematike, muzičkog i ložača, Ugostiteljko-turistička profesora istorije, a Ekonomsko-trgovinska škola čistačice.

Konkursom Muzičke škole “Stevan Mokranjac” obuhvaćeno je šest nastavnika klavira, tri nastavnika gitare, dva harmonike i jedan nastavnik violine.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Svi konkursi raspisani su 26. februara i traju osam dana.

Ministar prosvete Mladen Šarčević ranije je najavio da će prednost na ovom konkursu imati nastavnici i pomoćni radnici koji su već nekoliko godina bili na određeno angažovani na ovim radnim mestima.

N. Kočović, Radio sto plus

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex