Pazarac mislio da je snimio neobičnu zmiju, mačak je prepolovio, a onda je shvatio da je “oživela” (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sutradan ga je zatekao – bez repa

U okolini Novi Pazara usnimljen je beznogi gušter, nalik na zmiju. Našao se u cvećnjaku jednog Suada. U dvorištu kuće na selu živi nekoliko mačaka i pasa, pa je imao tu nesreću da ih upozna.

Mladi gazda Suad, sutradan ga je zatekao – bez repa. Napravio je snimak koji je podelio na društvenim mrežama, sam začuđen time što je živ.

Utom se u više od 60 komentara mnogo poznavalaca javilo da kaže da je reč o slepiću. Tu se pokrenula i rasprava o tome da li je moguće da se rep regeneriše, uz nekoliko napomena – bezopasan je i istrebljuje zmije.

– Uveče 21. maja oko 22 sata sam primetio u cvećnjaku nešto kao zmija i bio sam ubeđen da je jedna vrsta zmije dok nisam objavio na grupi gde su me tu razuverili. Dužine je bio oko 30cm.

Mačak kog imam se igrao sa njim i on ga prepolovio, pomislio sam to je to, da je mrtav, ali ujutru sam video da je živ i da normalno funkcioniše bez repa – prokomentarisao je Suad za Telegraf.rs dodajući da ga više nije video.

Sa ovim dilemama i krenuo je po odgovore. U jednoj grupi objavio snimak i pitanje – zna li neko koja je ovo vrsta zmije? U nastavku je dodao da ju je “mačak prepolovio, a ona i dalje živa i netaknuta”.

Ispostavilo se, kao što smo napisali, da nije reč o zmiji, već o slepiću, kao i da je to što prepolovljen živi upravo njegova specifičnost.

Pogledajte video

(Telegraf.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker