Novi Pazar – Elvir Bakić nakon osam godina pred lice pravde (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Fahret Curić iz Novog Pazara ranjen je 2012. godine a Elvir Bakić koji ga je učinio doživotnim invalidom nesmetano je i pored raspisane potjernice živio u Crnoj Gori, gdje se skrasio i zaposlio u jednoj osiguravajućoj kući do prije 3 godine, kada je pucao na svoje komšije, nakon čega je dobio 3 godine zatvora.

CURIĆ

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Supruga teško ranjenog Fikreta Curića ističe da je osumnjičeni prebačen u Novi Pazar te da će tek nakon 8 godina imati pravo na pravdu.

„U sred bijela dana ispred kafea „Ramona“ monstrum Elvir Bakić je na podmukao način pokušao da ubije mog supruga kojeg je pucao četiri puta i moj suprug je od tad invalid u kolicima. Tada je on bio u bekstvu, pobjegao je a 16 dana nakon tog događaja policija je raspisala potjernicu jer su čekali da se moj suprug probudi iz kome i da potvrdi da je to to lice i on je od tada u bekstvu. 5 godina je bio u bekstvu u Crnoj Gori, živio je u svojoj kući dok ponovo nije višestruki povratnik i napao svoje komšije koje je ranio, tada je uhapšen i bio je zatvoren 3 godine u Crnoj Gori, sada ga je ekstradicija prebacila u Pazar i sada treba da počne suđenje u Novom Pazaru, nakon 8 godina u vezi slučaja mog supruga“

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Ona navodi da ne zna ko je odgovoran i ko je zataškao slučaj prije 8 godina, te da od suda i tužilaštva očekuje da se njihov slučaj konačno riješi.

„Očekujem od suda i tužilaštva pravednost, da se taj monstrum kazni i da se više nikada i nikom ovo ne ponovi. Apelujem na MUP Novi Pazar, dolaskom tog takvog ubice u Novi Pazar, mislim da će se mnogi slučajevi riješiti. 2012. je to bilo zataškano, ne znam od strane koga, šta i kako ali propusta je bilo i nadam se da će se to sada riješiti. “

{module Oglas 2019 – U članku 0}

https://www.youtube.com/watch?v=Pn3r0W4xVY4

SANA – Adaleta Sejdović – Hamzić / FOTO – SANA 

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.