Novi Pazar / DROGIRAO BRATANCA OD TRI I BRATANICU OD ŠEST GODINA – Stric deci dao ekstazi u obliku Sunđer Boba

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na Fejsbuku objavljivao slike narkotika, ne skrivajući da su mu strast, piše Alo

Perica Ekstazi 1000x0

Perica D. (32) osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Pazaru prvostepenom presudom na tri godine i četiri meseca zatvora zbog sumnje da je posedovao drogu i da je deci svog brata dao ekstazi zbog kojeg su završili u bolnici na ispiranju želuca i samo pukom srećom izbegli najgore!

{module Oglas 1 – 2020}

On je na sudu tvrdio da bratancima nikada ne bi naudio.

– Priznajem da sam u kući tog dana imao drogu, ali je nisam davao deci. Nisam monstrum. Volim ih, to su deca mog brata, ali nisam lud da ih drogiram. Tablete ekstazija bile su zavijene u šarenu foliju, deca su ih pronašla i progutala misleći da su bombone – rekao je Perica.

Prava drama odigrala u septembru prošle godine u porodičnoj kući osuđenog Perice u Novom Pazaru. Mališani su se tokom dana igrali sa stricem i ništa se neobično nije dešavalo. Predveče, devojčica i dečak izgubili su snagu i govorili su da im se spava. Rekli su majci da im je stric dao bombone uvijene u celofan na kojem je bila slika Sunđer Boba, junaka animiranog filma.

On je na suđenju priznao da koristi narkotike i da je tog dana u kući imao ekstazi, ali porekao je da je drogirao bratovljevu decu.

– Možete da me optužite za bilo šta drugo, ali da sam želeo da otrujem decu svog brata i da sam im dao ekstazi, to ne možete! Volim ih više od sebe, oni su mi sve u životu, nisam monstrum da im to uradim. Vešajte me slobodno, ali ja to nisam uradio – kazao je Perica na saslušanju.

{module Oglas 0 – 2020}

Roditelji dece nisu se pridružili krivičnom gonjenju, a psihijatri su utvrdili da je Perica kritičnog dana bio smanjene uračunljivosti jer se drogirao.

Uračunljivost mu je bila umanjena, ali ne mnogo. Sudsko veće je ocenilo da je njegova odbrana proračunata jer hoće da izbegne odgovornost. Kao otežavajuća okolnost uzeto je to što je Perica više puta osuđivan, kao i to što su deca bila žrtve.

Fejsbuk mu pun fotki droge! 

Perica je i komšijama poznat kao uživalac droge, a on je na Fejsbuku otvoreno pokazivao da su mu narkotici strast. Često je objavljivao fotografije sa bratancima i ispod njih pisao emotivne poruke. Međutim, pored toga su bile i fotografije džointa na miljeu, ljubičastog cveta konoplje, devojke koja pored policijskog automobila puši kanabis, natpis na engleskom „ja volim travu“ i tetovaža lista marihuane obavijene dimom.

Bombona je za dete konjska doza 

Količina narkotika koju su deca progutala, prema rečima lekara, nije bila uopšte bezazlena u odnosu na njihovu težinu.

 To je isto kao kada bi odrasla osoba uzela pet-šest tableta ekstazija. Srećom, brzo je reagovano i odmah je primenjena terapija detoksikacije. Dečak i devojčica su posle ukazane pomoći zadržani na posmatranju preko noći i narednog dana su pušteni kući – rekli su lekari iz Opšte bolnice u Novom Pazaru.

(Alo)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker