Dvije godine zatvora Pazarki zbog heroina

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Husović je, prema optužnici 1. oktobra po prethothodnom dogovoru sa E.H. iz Rožaja, došla do mjesta Bać kod Rožaja, gdje mu je po prethodnom dogovoru radi prodaje donijela 3,27 grama heroina

20191206151220 1bbd50b9 49f9 4116 ac96 8e33e3ea8a31

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Pazarka Samra Husović ( 27) osuđena je  na dvije godine zatvora zbog krivičnog  djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Obrazlažući presudu kao  otežavajuću okolnost sudija Dragan Mrdak je naveo njenu raniju osuđivanost za istorodno krivično djelo, a kao olakšavajuću to što je mlada žena i majka maloljetnog djeteta.

Husović je na suđenju tvrdila da je drogu, koja je pronađena kod njega, koristila za ličnu upotrebu a da je u Rožajama dogovorila sastanak sa Rožajcem Ernesom Hotom jer je sa njim u intimnoj vezi.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Hot je u istrazi detaljno ispričao da se sa Husović dogovorio da mu za iznos od 100 eura iz Novog Pazara donese pet grama heroina.

Husović je, prema optužnici 1. oktobra po prethothodnom dogovoru sa E.H. iz Rožaja, došla do mjesta Bać kod Rožaja, gdje mu je po prethodnom dogovoru radi prodaje donijela 3,27 grama heroina.

Nakon izricanja presude Husović je ukinut pritvor.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker