Srbija: Marija Šerifović ponovo oduševila regiju ponudom da osigura dom porodici Seladin

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Popularna pjevačica Marija Šerifović još jednom je pokazala svoju humanost po kojoj je poznata na cijelom Balkanu.

dffefgrthzjuzfdfgfhjkujgfghj

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Naime, ona je u utorak, nakon što je porodica Seladin izbačena iz njihovog doma na Dorćolu (Beograd, Srbija), odlučila da im ponudi finasijsku pomoć kako bi osigurali sebi krov nad glavom.

“Iskreno … U ovoj mojoj lepoj Srbiji ne može više ništa da me iznenadi … I ne umem ni da opišem koja se količina besa u meni pojavi … Ali evo da ne bih rekla ono što mislim i bila prosta pevaljka za neke … Ako neko ima kontakt – dajte ja ću platiti i skućiti familiju”, napisala je Marija Šerifović na Twiteru.

akon ove objave na Twitteru, popularna pjevačica je obavijestila svoje fanove kako je razgovarala sa Osmanom Seladinom (član porodice) i da će “biti sve OK”

{module Oglas 2019 – U članku 1}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>
<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Iskreno … U ovoj mojoj lepoj Srbiji ne moze vise nista da me iznenadi … I ne umem ni da opisem koja se kolicina besa u meni pojavi … Ali evo da ne bih rekla ono sto mislim i bila prosta pevaljka za neke … Ako neko ima kontakt – dajte ja cu platiti i skuciti famiiju. <a href=”https://t.co/u6Ot039PpF”>pic.twitter.com/u6Ot039PpF</a></p>&mdash; Marija Serifovic (@futomaki) <a href=”https://twitter.com/futomaki/status/1184240959388868614?ref_src=twsrc%5Etfw”>October 15, 2019</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

{module Oglas 2019 – U članku 0}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>
<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Pricala sa Osmanom. <br>Bice to sve ok. ????</p>&mdash; Marija Serifovic (@futomaki) <a href=”https://twitter.com/futomaki/status/1184415167012134913?ref_src=twsrc%5Etfw”>October 16, 2019</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.