VATROMET U NOVOM PAZARU / Husein Memić – Molio sam Allaha da dođe ovaj trenutak

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nosilac liste Sandžačke demokratske partije (SDP) Husein Memić izjavio je da je ta stranka pobedom na izborima za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća postala “legitimni predstavnik bošnjačkog naroda”.

On je u obraćanju okupljenim pristalicama ispred stranačkih prostorija poručio da je godinama trpeo prozivke da se “njegova stranka prodala beogradskom režimu, da su srbofili i da nemaju bošnjaštvo u sebi”.

“Molio sam Allaha da dođe ovaj trenutak da se izmerimo i dao je Allah da se izmerimo, da se vidi da smo mi legitimni predstavnici Bošnjaka. U jednoj fer kampanji, nisam nikog pomenuo i lošu reč rekao, hoću da tim tonom nastavimo, da pobedu koju smo ostvarili ne slavimo vređajući druge, nego da čestitamo. Nećemo da osvajamo teritoriju, već da pravimo jedinstvo”, kazao je Memić.

On je zahvalio osnivaču SDP-a Rasimu Ljajiću, nazvavši ga “političkim ocem”, čoveku koji je dvaputa odbio da bude potpredsednik Vlade i ministar kako bi te funkcije prepustio drugima.

Dodao je da jeste ministar u Vladi Srbije, ali da “pripada ovom narodu”.

Nakon govora Memića, usledio je vatromet kojom su, kako su rekli, proslavili pobedu.

(Radio stoplus)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.