Ova poruka tate na automobilu oduševila Srbiju: Kako je izveo bebu i ženu iz porodilišta

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Oni koji su bili na njegovom mestu znaju da je to najvažnija vožnja u životu.

Rođenje deteta predstavlja najsrećniji trenutak u životu roditelja, ali i trenutak koji u potpunosti menja perspektivu na svet i način ponašanja. Emocije koje ispunjavaju taj prvi dan roditeljstva teško je opisati rečima; za svakog su jedinstvene, ali i univerzalne. Pored uzbuđenja, ono što niko ne može da porekne je ogroman strah i briga za mali zamotuljak koji ste dobili u ruke, bez ikakvih uputstava za korišćenje.

Tada počinje period koji neki nazivaju pomalo ludim ponašanjem roditelja, kada postaju opsednuti raznim opasnostima koje vrebaju. Tada je tatama najteže, naročito na dan izlaska iz bolnice. Dok mame već imaju nekoliko dana “prakse” sa bebom i osećaju se malo slobodnije, tate su te koje prevoze najdragoceniji paketić koji će ikada imati u svojim kolima.

Tako je jedan veoma oprezan tata, odlučan da ništa ne prepusti slučaju, napravio veliki plakat na gepeku svog automobila dok je izvodio suprugu i njihovu novorođenu bebu iz porodilišta. Njegova poruka je dirnula celu Srbiju.

“Prevozim tek rođenu bebu i mamu. Molim vas, vozite pažljivo i strpljivo”, napisao je na žutom papiru koji je zalepio na zadnji deo vozila.

Fotografija automobila sa ovom porukom brzo je postala viralna na društvenim mrežama, privlačeći mnoštvo komentara.

Facebook/mojbeograd

“Kažu da je to najteža vožnja. Prvi put voziti bebu kući iz bolnice. Srećno stigao i bebu na fakultet vozio”, poručio je jedan korisnik na Fejsbuk stranici “Moj Beograd” gde je objavljena fotografija.

“Neka vam je živa i zdrava, Bog da vas pazi sve. Dogodine još jednu bebu da dočekate”, “Čestitke!”, “Neka je sa srećom! Bar će paziti kako voze”, “Genije!”, nizale su se lepe želje i oduševljenje porukom.

(Ona.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex