Vučić došao na metu kritika zbog preskupih patika koje nosi u šetnju s psima

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Komentari su se brzo nizali, a mnogi su se složili s njenom kritikom. “Obuje patike od 950 dolara za po kući i glumi asketizam. Folirant,” napisala je korisnica. Drugi su dodali: “Kompleksi, ozbiljni,” i “Džaba patike kad ga ni psi ne vole.‘‘

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, našao se na udaru kritika na društvenim mrežama nakon što je podijelio fotografije na Instagramu u ležernom izdanju, dok je šetao sa svojim psima. Naime, pažnju korisnika privukle su Vučićeve patike marke Zegna, čija cijena iznosi 950 dolara.

Iako je Vučić u opisu fotografija naveo da je “umoran od bezočnih laži političara” i da je tražio utočište u šetnji sa psima koje je dobio na poklon od princa Nasera iz Bahreina, korisnici društvenih mreža su se fokusirali na cijenu njegovih patika. Jedna korisnica Twittera ga je kritizirala zbog kontradiktornog ponašanja, ističući da glumi asketizam dok nosi skupu obuću.

Komentari su se brzo nizali, a mnogi su se složili s njenom kritikom. “Obuje patike od 950 dolara za po kući i glumi asketizam. Folirant,” napisala je korisnica. Drugi su dodali: “Kompleksi, ozbiljni,” i “Džaba patike kad ga ni psi ne vole.”

Vučić se već ranije suočavao s kritikama zbog skupocjene odjeće i obuće, što je doprinijelo percepciji da je rasipnik. Ranije ove godine, nosio je farmerke Stefano Ricci, čija je cijena bila nevjerovatnih 1.800 dolara, što je također izazvalo nezadovoljstvo među građanima Srbije.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex