NAPAD U TURSKOJ – Ubijen policajac, napadači izvršili samoubistvo

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Dvoje kurdskih militanata otvorila su vatru na policiju na jugu Turske i kasnije izvršili samoubistvo aktiviranjem bombi, izjavio je turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu.

Jedan policajac je poginuo u ovom napadu, dok su još jedan policajac i jedan civil ranjeni, navodi AP.

Napad je izveden kasno sinoć u kvartu Mezitli u provinciji Mersin, na obali Sredozemnog mora. Napad su izvele dvije žene povezane sa Radničkom partijom Kurdistana (PKK).

One su otvorile vatru na policiju koja je obezbjeđivala hotel u kome su bili pripadnici sanga bezbjednosti, što je dovelo do sukoba njih i policije.

“U toku sukoba žene teroristi su ranjene. Zatim su se čule odvojene eksplozije. Kako su bile ranjene, one su shvatile da ne mogu pobjeći i izvršile su samoubistvo”, rekao je Sojlu.

On je istakao da je žena koja sjedila na terasi nedaleko od mjesta napada pogođena zalutalim metkom, te da su ona i policajac u stabilnom stanju.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi Samuel
Naomi Samuel
2 mjeseci ranije

Rastala sam se od muža prije tri godine. Između nas nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da pustim i zaboravim na brak i nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za drugu jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Apata uz pomoć svojih duhovnih moći ponovno ujedinio raskinuti brak. Stalno sam čitao toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao okončati razvode i vratiti nečije bivše voljene i moja je vjera bila obnovljena. Kontaktirala sam dr. Apatu odmah nakon nekoliko minuta, odgovorio mi je i dao mi upute što da radim, nakon što sam ispunila tražene uvjete dva dana nakon rituala, čarolija je promijenila moj život u blizini mog muža koji nije razgovarao sa mnom. Dva dana me zvao usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim tom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak sada u ravnoteži. Ritual dr. Apate je odlično funkcionirao i moj brak je jači nego prije i ništa nas više ne može rastaviti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s dr. Apatom, pravim muškarcem koji mi je pomogao da oporavim svoj raskinuti brak ako imate sličan problem u braku, želite da vas muž ili žena vole opet. , Imate nekoga koga volite i želite da on ili ona voli Vas zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolija Dr Apata je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp / viber sa njegovim brojem telefona: +1(425) 477-2744, kontaktirajte ga danas slanjem e-pošte na drapata4@gmail.com. Ne dopustite da vam itko oduzme vašeg supružnika.

Bdz simpatizeri
Bdz simpatizeri
2 mjeseci ranije
Odgovor za  Naomi Samuel

Ja se rasplskah.zbog dr.apate

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker