NAĐA UMRLA NA JUTRO SVOG VENČANJA – Vjerenik se okrenuo u krevetu i poljubio je u obraz, odmah je shvatio da se desila nezamisliva tragedija

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Majka iz Velike Britanije umrla je iznenada na jutro svog venčanja iz snova na Trinidadu.

Nađa Džozef-Gosin, koju su njen izbezumljeni partner i sestra opisivali kao lepu, brižnu i srećnu, preminula je 7. decembra 2022. godine zbog otkazivanja jetre.

Ova 33-godišnjakinja iz Bektona otputovala je na Trinidad da se uda za svog dugogodišnjeg partnera Devona Gosina (37).

Provela je nekoliko nedelja na selu sa Devonom i njenim desetogodišnjim sinom Emarijem, ali je umrla samo nekoliko sati pre venčanja dok je njen verenik spavao pored nje.

Nađina slomljena sestra Iša Dejli (37) znala je da se u prošlosti borila sa problemima sa jetrom i bubrezima, ali je imala utisak da se oporavila.

Iša se seća Nađe kao “mini buntovnice” koja je bila “veoma živahna i žestoka”, rekavši za “MiLondon” da je njena sestra bila veoma zabavna osoba.

– Samo je htela da bude srećna. Bila je veoma lepa. Apsolutno zapanjujuća. I volela je život, volela je da putuje – rekla je.

Nađin verenik Devon rekao je za MiLondon da je ona bila ljubav njegovog života.

Boreći se sa suzama, rekao je: “Dala bi sve za tebe i bila je najvrednija. Uvek je bila srećna. Šta god da je prolazila, uvek je bila srećna. Ona je bila ljubav mog života. Ona je uvek bila najbolji deo mog života”.

– Ne mogu da prestanem da se podsećam na ono što se dogodilo. Još uvek sam u neverici. Posle toliko vremena konačno je trebalo da se venčamo. Spremali smo se za ostatak života i to nam je oduzeto – dodao je.

U noći pre dana njihovog venčanja, Devon kaže da su on i Nađa bili budni do kasno nakon što su ih nazvali neki prijatelji i poželeli im sve najbolje uoči ceremonije.

Devon je rekao da se Nađa mučila da zaspi, ali je mislio da je samo zabrinuta zbog velikog dana.

Кaže da ju je mazio i da je zaspala, ali kada se probudio oko dva sata ujutru, poljubio ju je u obraz da bi otkrio da ne reaguje.

Shvativši da nešto nije u redu, pozvao je pomoć, ali su hitni lekari koji su stigli na lice mesta 45 minuta pokušavali da reanimiraju Nađu, ali bezuspešno.

Nađna smrt je bila iznenađenje, ali Iša, koja radi u zdravstvu, kaže da su joj lekari rekli da je njena jetra toliko oštećena da bi umrla dve nedelje kasnije, čak i da je dobila medicinsku pomoć.

Devon se u međuvremenu brine o Nađinom sinu Emariju na Trinidadu kao da je njegov.

Emari ima drugog oca, ali nije u kontaktu sa porodicom.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker