Majka nije imala para za račune, uzela je ćerkicu (3) za ruku i BACILA SE POD VOZ: Zbog teške nemaštine se odlučila na smrt

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Legan Melsadaj Redmond (27) je držeći za ruku svoju ćerkicu (3) skočila pod voz na jednoj britanskoj železničkoj stanici, jer, prema navodima medija, nije bila u mogućnosti da plati račune za stan i struju.

Istraga, koja je sada i zvanično završena, pokazala je da je majka te 2019. godine počinila ubistvo i samoubistvo zbog teške nemaštine, zbog koje je bila i pred sudom. Dugovala je oko 300 evra za struju, 600 za ostale komunalije i nešto više od 1.400 evra za kiriju.

Zapravo ona je tog dana pokušala da pronađe rešenje. U 6.30 ujutru otišla je da još jednom proveri stanje na računu, a prethodno je obavila niz poziva. Molila je prijatelje da joj uplate nešto novca, ali izgleda da na njene vapaje niko nije odgovorio.

Kada je, verovatno, shvatila da izlaza nema, tog dana je lepo obučena sa ćerkom šetala stanicom čak sat vremena pre nego što se odlučila da skoči pod voz.

Svedoci su kasnije rekli da je veliki propust to što na peronu nije bilo policije, jer bi u tom slučaju neko sigurno odreagovao – pošto je žena izgledala krajnje izgubljeno.

Na kraju, da opšte zaprepašćenje žena je zgrabila dete i sa pešačkog dela skočila direktno pod voz.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker