Bolničarka pokušavala da spasi teško povređenu tinejdžerku iz smrskanog automobila ne sluteći da joj je to ćerka i da će joj policija ubrzo saopštiti najgore vijesti

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Bolničarka iz Kanade pokušavala je da spasi žrtvu saobraćajne nesreće koja je bila toliko teško povređena da je bila neprepoznatljiva, ne znajući da je devojka koja se se borila za život i kasnije preminula zapravo njena 17-godišnja ćerka.

Ova tragična igra sudbine dogodila se 15. novembra, kada je bolničrka Džejma Erikson, iz Alberte, provela više od 20 minuta pokušavajući da pomogne tinejdžerki koja je bila zarobljena u olupini automobila. Potom su stigla ambulanta kola koja su teško ranjenu tinejdžerku odvezla u Medicinski centar u Kalgariju.

Samo nekoliko minuta nakon što je žena stigla kući sa mesta užasne nesreće, na vrata joj je pozvonila policija i saopštila jezivu vest: da je tinejdžerka koju je pokušala da spasi njena ćerka Montana i da je preminula od povreda.

-Teško povređeni pacijent kojem sam pokušala da pomognem bila je moja ćerka, moka krv, moje meso. Moje jedino dete – napisala je ona na Fejsbuku.

Očajna majka kasnije se obratila i javnosti i navela da je bol koji oseća neopisiv.

– Iako sam zahvalna za 17 godina koje sam imala sa njom, slomljena sam. Šta bi ti postala moja devojčica? Ko bi ona bila? Nikada te neću videti kako diplomiraš i hodaš po bini, nikada te neću videti da se udaješ, nikada neću znati ko bi postala – rekla je neutešna majka kroz suze.

Bolničar i portparol porodice Ričard Rid rekao je tokom konferencije za novinare u utorak da su Montana i prijatelj krenuli kući nakon što su šetali pse u obližnjem parku kada je njihov automobil udario kamion koji je naišao.

– Uprkos tome što je bilo hladno veče, Džejma je ostala u vozilu više od 20 minuta, osiguravajući da je pacijentova kičma stabilna i da su njeni disajni putevi čisti. Na povratku je svom kolegi rekla da je veoma tužno što će neka porodica večeras verovatno izgubiti ćerku, sestru i unuče, ne sluteći ko je – rekao je Rid.

(Njujork post)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker